nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy kikészül az Oroszlán havában

Ez a 3 csillagjegy kikészül az Oroszlán havában

Számos kihívást állít eléjük az élet, és a horoszkóp szerint ezért is borulnak ki a következő hetekben.

Július 22-én lép a Nap a büszke és magabiztos Oroszlán jelébe, és egészen augusztus 22-ig jár itt. Az Oroszlán hava meglepően sok fordulatot, változást jelez mindenkinek.

Csillagjegyek és az Oroszlán hava

(Fotó: Getty Images)

Bika

Kitartásra, és sok erőre lesz szükséged a következő hetekben, hiszen a család, a stabilitás, a biztonság, a belső béke, az otthonod inoghat meg. Pedig neked pontosan ezek az értékek a legfontosabbak. Minél inkább ragaszkodsz valamihez, annál keményebb helyzet elé állíthat az élet. Már jó ideje tanulod a rugalmasságot, az elengedést, a változásokhoz való nyitott hozzáállást. Ha eddig mégsem gyakoroltad, a körülmények kényszerítenek rá. Amit önként teszel, mindig sokkal könnyebb és egyszerűbb. Erre gondolj az Oroszlán havában!

Szűz

Számos nehézséget jeleznek a bolygók az Oroszlán havában. Persze, sosem volt igazán a kedvenced ez az időszak, de most még kevésbé szereted ezt a hónapot. Úgy érezheted, hogy semmivel sem haladsz előre, a törekvéseidet nem értékelik, a hangodat nem hallják meg a többiek, és úgy általában sem érzed igazán topon magad.

Bak

Egy ideje már nem a legjobb passzban vagy, de az is biztos, hogy a kihívások, a nehézségek még erősebbé tesznek téged. Még bőven kapsz az élettől kihívást, de te képes vagy boldogulni a legnehezebb helyzetekben is. Könnyen lehet, veszteségek érnek az Oroszlán havában, ami elsőre fájó lehet. Mégse bánd, mert később rájössz, hogy amit elveszítettél a vámon, azt begyűjtöd a réven. Tölts lehetőség szerint minél több időt egyedül, és gondold át a céljaidat, az egész életedet. Mindent, amit fontos, és amire már nincs többé szükséged…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top