nlc.hu
Horoszkóp

Ez a három csillagjegy igazi főnyeremény

Ez a 3 csillagjegy igazi főnyeremény

Ez a három csillagjegy valódi főnyeremény, amennyiben hosszú, tartós és boldog párkapcsolatra tervezel.

Halak

A Halak férfi valójában férjnek született. Képes magát teljes mértékben átadni a nőnek, akit igazán szeret, anélkül, hogy úgy érezné, bármilyen csorbát is szenvedne férfias tulajdonságaiban. Mindent megtesz a feleségéért, nagyon szívesen tölti a szabadidejét a családdal, a gyerekekkel. Amíg igazán és szívből szeret, amíg megkapja párjától a számára is fontos figyelmet, benne a megcsalás gondolata sem merül fel. A Halak férj nem fél megmutatni az érzéseit, de ugyanezt várja el a szerelmétől is. Gondoskodó, érzelmes feleségre vágyik, aki épp úgy békére, nyugalomra és megértésre törekszik, mint ő.

Csillagjegyek és a házasság

(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika férfi csak azt követően kéri meg a szerelem kezét, miután gondosan előkészítette az életét. Megfelelő munkát talált magának, saját lakással, autóval rendelkezik, és úgy érzi, korban is megérett a házasságra. Nem hamarkodja el a döntést, de onnantól, hogy kimondta a boldogító igent, csak a felesége és a családja létezik a számára. Ő is képes áldozatokat hozni a házasság oltárán, nagyon kedves és jó lelkű csillagjegy. Igaz, nem kifejezetten kedveli a házimunkát, de minden segítséget megad a párjának, ha igényli. Munkájában szorgalmas és nagyon kitartó, stabil anyagi biztonságot teremt a családnak. Hozzá hasonlóan kedves és melegszívű, érzéki és szenvedélyes feleségre vágyik. A Bika férj hajlamos lehet a hízásra és a lustaságra, ezért nem árt őt kicsit noszogatni és mozgásra ösztönözni.

Oroszlán

Az Oroszlán férfi megkülönböztető figyelemre, tiszteletre vágyik, és amikor párkapcsolatában megkapja mindezt, ő lesz a világ legjobb partnere, a világ legjobb férje. Viszont ő is szavakból ért elsősorban, ezért tudnia kell, mire vágyik a felesége, mi az, amit a legfontosabbnak tart az életében. Az Oroszlán férj nagyon empatikus és megértő típus, és vele az idő múlásával is pontosan ugyanolyan marad a szerelem, mint amilyen a kapcsolat elején volt. Valójában igazi gyermeki lélek lakozik benne, aki vidámságra, boldogságra, mosolyra, kacagásra, kalandokra vágyik. Ezért olyan feleséget választ, akiben gondoskodó, ugyanakkor önfeledt, könnyed és szeretetteljes partnerre találhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top