nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek az Oroszlán legjobb barátai

Ezek a csillagjegyek az Oroszlán legjobb barátai

Ez a két csillagjegy érzi csak igazán komfortosan magát az Oroszlánnal.

Az Oroszlánok nagyon is szerethetőek, de tény, hogy az ebben a csillagjegyben születettek hajlamosak arra, hogy a világ közepének gondolják magukat, ez pedig nem feltétlenül van jó hatással a barátságaikra.

Oroszlán-Kos

Az Oroszlán és a Kos jegyű emberek kiválóan inspirálják egymást. Mindketten intenzív, energiával teli személyiségek, akik hasonló lendülettel haladnak előre az életben, és barátként nem hagyják egymást lemaradni ebben a száguldásban. Az Oroszlán leginkább a nagylelkűségével nyűgözi le a Kost, míg a Kos a lojalitásával és lelkesedésével hat az Oroszlánra. Rengeteg közös érdeklődési körük van, kiválóan szórakoznak közösen. 

Két olyan csillagjegyről van szó, melyek külön-külön is ragyognak és könnyen kerülnek a figyelem középpontjába, ha pedig közösen csinálnak valamit, ez csak még inkább felerősödik. A függetlenség ugyanakkor mindkettejük számára fontos, ezért úgy lehetnek nagyon közeli és bizalmas barátok, hogy közben hagyják szabadon lélegezni a másikat.

Bár habitusukból adódóan kialakulhat köztük némi versengés a vezető szerepért, ez amolyan nemes verseny, ahol a felek nem gyengítik, sokkal inkább motiválják egymást a jobb teljesítményre. Az egymás iránti tisztelet és csodálat jellemzően felülkerekedik és barátokként megtanulnak partnerségben uralkodni.

Oroszlán és barátok

Fotó: Getty Images

Oroszlán-Nyilas

Az Oroszlán és a Nyilas hasonlóan aktív és bátor csillagjegyek, akiknek a barátsága meglepetésekkel és mókával teli. Mindketten szeretnek a pillanatnak élni, egy percig sem unatkoznak egymás mellett. Imádják a társasági életet, ám sokan közelítőleg sem tudják felvenni velük a fordulatszámot. Nem úgy, mint ők, egymással. A Nyilas ugyanis a legjobbat célozza meg: a dzsungel királyát, az Oroszlánt.

Az Oroszlán és a Nyilas csillagjegy szülöttei a végtelenségig támogatják és védelmezik egymást. A kapcsolódásukból tartós elkötelezettség és bizalom, élethosszig tartó barátság alakulhat ki. Az Oroszlánok és a Nyilasok egyaránt őszinte és szókimondó emberek, és ugyanezt elvárják a másik féltől is, amit ebben a barátságban meg is kapnak. 

Mindketten nagyjából egyformán türelmetlenek, ami okozhat ugyan múló konfliktusokat, hosszabb távon azonban inkább ösztönzőleg hat rájuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top