nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Merre tart utunk a teliholdtól elrugaszkodva? – Heti holdhoroszkóp 2023. augusztus 2–8.

Hagyd magad mögött a feszültségtől terhes dolgokat és nyugodtan, megfontoltan haladj kitűzött céljaid felé.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – augusztus 2.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Ma még bőven érezhetjük a tegnapi telihold hatását, ne lepődj meg, ha ingerlékenyebb vagy a kelleténél. Kitartás, hamarosan lecseng a hatás és fellélegezhetünk. Ha nehéz helyzetbe kerülsz ma, akár néhány nagy lélegzetvétel is segíthet, de legalább pillanatnyi enyhülést nyújthat. Maradj levegős és engedékeny, ne feszülj rá a dolgokra.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 3.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 05:05-től Halak

Aktuális ma a locsolás, különösen azokon a helyeken, ahol nem jött bőséggel csapadék – és persze a szobanövényeidről se feledkezz meg. Ha lehet, ma könnyű ebédet egyél. Ne feledkezz el az ivásról, most különösen nagy adag vizet kéne meginnod, ez segít a tisztulásban és elengedésben. Hagyatkozz ma szárnyaló képzelőerődre.

PÉNTEK – augusztus 4.

A Hold: fogy
Jegy: Halak

A mai vizes jegy és a fogyó Hold együttes hatása segít megszabadulni a szennyeződésektől. Ha teheted, a nagymosást mára időzítsd, akár több adagot is érdemes most kimosni, a melegben úgyis hamarabb megszárad. Te is vesd magad a habok közé, bár ha tóhoz, strandra, uszodába nem jutsz el, akkor be kell érned a fürdőkáddal vagy zuhannyal.

SZOMBAT – augusztus 5.

A Hold: fogy
Jegy: Halak, 05:21-től Kos

A pörgésé és aktivitásé a mai nap, ráadásul új utak törésére is alkalom kínálkozhat. Zajlik az élet, amit lehet, hogy szívesen veszel, de egy idő után nem meglepő, ha egy kis pihenésre és nyugalomra vágysz. Hagyd lecsengeni a dolgokat, engedd, hogy legyen kifutási idejük, ne sürgess se másokat, se magadat, így békésebben alakulhat minden körülötted.

VASÁRNAP – augusztus 6.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

Ne ma kezdj bele hosszadalmas, türelmet vagy pepecselést igénylő feladatokba. Inkább folytasd a tegnapi aktív tevékenységeket, holnap reggeltől majd jöhetnek a megszokott, jól ismert, sok kitartást igénylő kihívások. Addig is töltődj fel, kezdeményezz, újíts, sziporkázz!

Nőalak teliholdban

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – augusztus 7.

A Hold: fogy
Jegy: Kos, 08:26-tól Bika

Bár hétfő van, mégis elkezdődhet ma egyfajta regenerálódási folyamat és nyugalmi időszak. Ez azt is jelentheti, hogy a dolgok nem éppen olyan tempóban folynak, ahogy te azt elvárnád és lehetséges, hogy egyes helyzetekben türelmet kell gyakorolnod… Készülj erre, úgy könnyebb lesz viselni.

KEDD – augusztus 8.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Folytathatod megkezdett tanulmányaidat, kutatásaidat, de az is elegendő lehet, hogy elmélyedsz kicsit kedvenc témád szakirodalmában. A kézművességre, alkotásra is remek ez a nap. Ne becsüld alá azt a bölcsességet, melynek már birtokában vagy – akár a tanultak, akár a levont tapasztalatok szempontjából, ezek mind elkísérnek utadon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top