nlc.hu
Horoszkóp

Augusztusi telihold

Ezt hozza a csillagjegyednek az augusztusi telihold

Augusztus igazán különleges hónapnak ígérkezik, ugyanis kétszer is ragyog majd telihold az égen. Most azt mutatjuk, mit hoz neked az első!

Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és utána 48 órával is érezhető. Nincs minden évben olyan hónap, amikor kétszer is látható az égen telihold, 2023 augusztusa azonban ilyen! Az első telihold a hónap első napján figyelhető meg és a Vízöntő jegyében jár.

2023 augusztus telihold a Vízöntőben

Ne gondold, hogy a telihold csak annak a csillagjegynek a szülötteire hat, amelyikben tartózkodik. Leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére. 

A júliusban felragyogó szuperhold után augusztus első napján még nagyobb és még fényesebb teliholdat láthatunk majd az égbolton, ami átvitt értelemben is azt jelentheti, hogy közelebb érezheted magadhoz a Holdat, mint máskor. Ez az ezüstös égitest energiáit is megsokszorozza, nézzük, te mire számíthatsz!

Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: Getty Images – Nastco

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top