nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Támogatóra lelhetsz! – Heti holdhoroszkóp 2023. augusztus 9–15.

Napi tevékenységeink tervezésénél érdemes figyelembe vennünk a Hold aktuális állapotát – fontos támogatót tisztelhetünk erejében.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – augusztus 9.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 15:05-től Ikrek

Délelőtt szánj egy kis időt a szépítkezésre, különösen, ami az arctisztítást, arcradírt, epilálást illeti – most könnyebb megszabadulni minden nemkívánatos dologtól. A környezetedet is tisztíthatod, szépítheted. Délután pedig keresd szeretteid társaságát, beszéljétek át békésen közös dolgaitokat.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 10.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

A tegnapi tisztítást folytathatod más szinten, méghozzá alapos szellőztetéssel. Ha szép idő van, az ágyneműt is érdemes kicsit kitenni a napra. Tedd levegősebbé kapcsolataidat is. Bármilyen feszültséget érzékelsz, merj rákérdezni, járjatok a végére, ne maradjon köztetek láthatatlan árnyként.

Nőalak holdsarlóval

Fotó: Getty Images

PÉNTEK – augusztus 11.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Most nyáron több idő juthat arra, hogy kulturális programokat illessz be napirendedbe, ne hagyj ki egyetlen kínálkozó lehetőséget sem. Péntek estére biztosan találsz valamilyen feltöltő programot, ha pedig épp elvonultál egy kicsit a társasági élettől, akkor ragadj meg egy jó könyvet és vesd bele magad.

SZOMBAT – augusztus 12.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek, 00:52-től Rák

A mai nap legyen a családé és szeretteidé, ne sajnáld az erre szánt időt! Idézzétek fel a közös történeteket, a vicceseken jó lesz együtt nevetni, és lehet, hogy a szomorúbbakat is megenyhítette már az idő. Ma vizes jegybe lépett a Hold, ne feledkezz meg a locsolásról!

VASÁRNAP – augusztus 13.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Bár vasárnap van, de az idő tökéletesen alkalmas a nagymosásra, lemosásra, felmosásra… Ha belefér, ma hatékonyabban végezheted ezeket a feladatokat. Ugyanakkor érzékenyebben reagálhatsz helyzetekre, erősebben érinthetnek a feltörő érzések, mint egyébként, vedd ezt figyelembe, de engedd is meg magadnak…

HÉTFŐ – augusztus 14.

A Hold: fogy
Jegy: Rák, 12:37-től Oroszlán

Ha tegnap nem fért bele a sok vizes munka, ma reggel és délelőtt még behozhatod magad, még mindig alkalmas erre a holdállás. Délután pedig előtted a pálya, tiéd az élet, a nyár, a kacagás és a romantika! Randi, baráti találkozó, grillparty is jöhet, pezsdítsd fel ezt a hétfő estét!

KEDD – augusztus 15.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Bővítheted tudásodat, megérthetsz olyan igazságokat, melyek eddig rejtve voltak előtted vagy egyszerűen csak nem állt össze a kép. Ha másokat is van türelmed meghallgatni, még tovább árnyalódhat a dolog. Ma esély van vállalkozást sikerre vinni, karrierben előrébb lépni, de akár ezek tervezésével is érdemes haladni, már az őszre gondolva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top