nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek szeszélyes érzések vonzásában – Heti angyalhoroszkóp 2023. augusztus 8–14.

Zavaros érzések támadhatnak, jó, ha résen vagyunk. Szeretettel és körültekintéssel elérhető az egyensúly.

Az angyalok szerint az érzések jönnek-mennek, nekünk kell őket jó iránybe terelgetnünk. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes fontolóra venned, hogy hogyan viszonyulsz az érzelmekhez, melyik az elsődleges közülük és melyik hatása alatt állsz most leginkább. Ha sikerül ezeket letisztáznod, akkor készen állsz egy új kezdetre.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ha úgy is érzed magad, kicsit kicsúszott vagy legalábbis megbillent alattad a biztosnak hitt föld, és kósza érzések homályosítják el jó kedélyedet, rázd meg magad, lépj tovább és érezd jól magad!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy találj új, friss módot érzelmeid kifejezésére. Ha sikerül, az felszabadító lesz, de ha nem, akkor úgy érezheted, hogy korlátok közé vagy szorítva. Törj ki ebből, hogy kapcsolatod következő szintjére léphess.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy érzelmeid változnak, alakulnak, ez természetes folyamat. Az fog erősödni benned, amit táplálsz és éltetsz, így gondosan válaszd ki, hogy mibe érdemes energiát fektetned.

Hölgy arca rávetülő fényekkel

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy ahogy változnak érzéseid és törekvéseid, úgy módosulhatnak céljaid, így akár egy új folyamat indulhat el benned és ezzel körülötted is. Megfontoltan változtass a dolgokon.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy néha bele kell pillantani szíved legrejtettebb zugába és kitisztítani, nehogy felesleges, rossz dolgok, érzések gyűjtőhelye legyen. Fényt deríteni félelmeinkre ugyancsak nagy kihívás.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ha megismered saját érzéseidet és ezzel közelebb kerülsz önmagadhoz, akkor mélyebben tudsz majd szeretni, legyen szó párodról vagy családtagjaidról.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy érzelmeid úgy felbolydulhatnak, hogy szilárdnak hitt kapcsolataidra is árnyék vetülhet. Térj vissza az eredethez, erősítsd magadban a szépbe és jóba vetett hitedet, hogy visszabillenj a helyes egyensúlyba.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy légy nyitott, hallgasd meg a szíved mélyéről és a kívülről érkező üzeneteket is, hogy össze tudd egyeztetni. A logika és az érzelmek megférnek egymás mellett. Minél többet értesz meg az összefüggésekből, annál tisztább lesz a kép.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ez az időszak kiválóan alkalmas arra, hogy megoszd a benned lévő legjobbat, erőforrásaidat és legszebb érzelmeidet is. Ettől csak több leszel. Nagylelkűséged új és békés utakra vezet.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy lehetséges, hogy át kéne értékelned egyes kapcsolataidat. Jöhetnek új érzelmek, melyeket jobb, ha befogadsz, mint ha elfojtanád őket. Így túlléphetsz az érzelmi zsákutcákon.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy rád törhet a nosztalgia, de egy bizonyos ponton túl ne add át magad régi érzéseidnek. Új tervek fogalmazódhatnak meg benned, akár egyetlen napodról, akár hosszú távú céljaidról van szó, kövesd ezeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top