nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Fürdőzz a növő Hold fényében – Heti holdhoroszkóp 2023. augusztus 23–29.

A holdnaptár napi tanácsai segítenek, hogy az égi erőket hasznosan építsük be mindennapjainkba.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Nyugágyon fekvő nő a Holdon

Fotó: Getty Images

SZERDA – augusztus 23.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Érzelmes nap köszönthet rád, készülj fel, hogy ez pozitív és negatív tartományba is lendülhet. Persze kellő önfegyelemmel tudod ezt szabályozni, de egy hirtelen érzelmi hullám esetén lehet, hogy nem tudunk időben reagálni. Próbáljunk minél diszkrétebben és minél finomabban reagálni. A mai nap alkalmas lehet régi ruhák megújítására, átalakítására.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 24.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 10:06-tól Nyilas

Ha adós vagy a locsolással, azt még kora reggel intézd el, akár a szükséges tápoldatokról is gondoskodva. Te se szűkölködj, korán kezdd el a folyadékbevitelt, különösen, ha a hőségben kell dolgoznod vagy egyéb tevékenységeidet folytatnod. Fennáll a konfliktus veszélye, óvakodj a megtévesztéstől és a téveszméktől.

PÉNTEK – augusztus 25.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

A fizikai aktivitás napja lehet a mai, de légy óvatos a nyári melegben, különösen, ha még tart a forró kánikula. Ilyenkor kisebb aktivitás is jól megdolgoztatja a szívünket. Ha kinti tevékenységet választottál, védd magad a leégéstől és a napszúrástól is, de legjobb, ha a déli órákban egyáltalán nem mész ki a napra, bármilyen vagány is vagy…

SZOMBAT – augusztus 26.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas, 15:06-tól Bak

A délelőtt még lehet a pörgősebb, aktívabb programoké, de a késő délutánt, estét már érdemes visszafogottabban tölteni. Persze azért a családi összejövetelt, baráti társaságot nem kell elnapolni. Ha valaki kritizál, sértődés helyett gondolkodjunk el, vajon lehet-e – legalább részben – igaza…

VASÁRNAP – augusztus 27.

A Hold: nő
Jegy: Bak

Közeleg a nyár vége, lehet, hogy érdemes egy kis számvetést készíteni: hol tartasz, mire jutottál és vajon mit tartogat számodra az előtted álló időszak. Nem kell félni tőle, inkább fegyelmezett tervet készíteni. Jóslásokba nem kell bocsátkozni, de minél előrelátóbb vagy, annál felkészültebben állsz majd a közelítő kihívások elé.

HÉTFŐ – augusztus 28.

A Hold: nő
Jegy: Bak, 16:32-től Vízöntő

Érdemes ma pontosítani céljainkat, akár iránymódosítást is végrehajtani, ha arra van szükség. Bármit is teszel, ma könnyebb lehet minél precízebben és tervszerűen dolgozni, lépésről lépésre haladva előre. A türelmetlenség nem visz előbbre, de a makacsság sem fog segíteni, ez különösen kapcsolataid rovására mehet.

KEDD – augusztus 29.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő

Folytathatod a jövő, a közelgő ősz tervezését, de ma a fegyelmezett lépések mellett jobban szabadjára engedheted fantáziádat is. Ha viszont felesleges ügyekbe bonyolódsz, az nemcsak energia-, de jelentős időveszteséget is okozhat. Tartózkodj a túlevéstől, mert a párnácskák most halmozottan rakódhatnak ránk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top