nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik gyerekkori szerelmükkel kötnek házasságot

Csillagjegyek, akik gyerekkori szerelmükkel kötnek házasságot

Ezek a csillagjegyek kitartanak a gyerekkori szerelmük mellett.

Bika

A Bikák hűségükről és elkötelezettségükről ismertek, nem ritka, hogy gyerekkori párjukkal olyan mélyen elköteleződnek egymás iránt, hogy ez a kapcsolat az életük végéig is elkíséri őket. Támogatják, szeretik egymást, és mindig tudnak fejlődni a kapcsolatukban. Minden problémát megoldanak, nincs előttük akadály, ha a kapcsolatukról van szó.

Csillagjegyek és a gyerekkori szerelem

Fotó: Getty Images

Rák

A Rákok szentimentálisak és mélyen kötődnek szeretteikhez. Gyakran erős vágyuk van az érzelmi biztonságra, amit el is érnek azzal, hogy gyerekkori szerelmükkel kötnek örök hűséget.  A Rákok úgy vélik, hogy a szerelem vak, de kapcsolatuk sikere a kommunikációtól és a kompatibilitástól függ. Így hát mindent megtesznek, hogy elbűvöljék a párjukat és elkerüljék a szakítást. Mindig jelen vannak kedvesük életében, és ott segítenek, ahol tudnak. Ez a hosszú kapcsolatuk titka.

Szűz

A Szüzek együttérző, empatikus, mélyen romantikus lelkek. Minden erejükkel azon dolgoznak, hogy gyerekkori szerelmüket minél hosszabb ideig életben tartsák. Hisznek abban, hogy a szerelem mindent legyőz, de azzal is tisztában vannak, hogy egy ilyen kapcsolat fenntartása rengeteg erőfeszítés, munka, ami kommunikációt és kompromisszumot igényel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top