nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nagy boldogság érheti a héten

Ezeket a csillagjegyeket nagy boldogság érheti a héten

Csillagjegyek, akik nagy boldogságra számíthatnak a héten.

Szűz

Még bőven van esélyed megvalósítani a vágyaidat, vagy mindazt, amit célul tűztél magad elé. Érdemes magadra is figyelned, és például feltenni azt a kérdést, hogy „Ki vagyok én?”, vagy „Ki akarok lenni?”. Ne is tegyél mást ezen a héten, csak azt, ami valóban örömet okoz a lelkednek. Nagyon sok inspirációt kaphatsz az előrelépéshez, de a saját személyiséged fejlődéséhez is. Új képességeket is elsajátíthatsz, ha akarsz. A lehetőségeid végtelenek. Most minden rólad szól. Csak rajtad múlik, mit és hogyan érsz el.

Hétkezdés és boldogság

Fotó: Getty Images

Bak

Nagyon egyenes és őszinte csillagjegyként ismernek téged a többiek. Nem mellesleg te vagy az, aki lézerpontossággal lövi be a céljait, és persze mindenkor el is éred, amit igazán szeretnél. Ezen a héten bámulatos lehetőségek nyílnak meg előtted, ha képes vagy rugalmasan gondolkodni, és nyitott szívvel tekintesz előre. Ezek olyan új célok lehetnek, amelyek egyáltalán nem szerepeltek a terveid között. Talán éppen emiatt sikkadhat el a figyelmed fölöttük. Pedig nem kéne, mert vissza nem térő alkalmat jeleznek a bolygók. Semmihez se ragaszkodj, inkább engedd magadnak az újdonságokat.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top