nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik utálják a romantikát

3 csillagjegy, akik utálják a romantikát

Ezek a csillagjegyek nem nagyon értik, és nem is szeretik a romantikát.

Vízöntő

A Vízöntő egyáltalán nem az a csillagjegy, akit a romantikához szoros kapcsolat fűzne. Ő tényleg nem az a típus, aki térden állva kéri meg a kedvese kezét. Ő, mint mindenben a kreativitását használja, szeret kitűnni a többiek közül, és bár gesztusa nem tűnik túl romantikusnak, mégiscsak odaadó. Ezt is értékelni kell, a Vízöntőket így kell elfogadni.

Nem romantikus csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Ikrek

Ha csupán arról lenne szó, hogy a szerelmet szavakba kellene önteni, akkor az Ikrek egészen jól teljesítene. De a romantika más tészta. Ha romantikáról van szó, akkor az Ikreket cserben hagyja a képzelete. Lehet, hogy a legromantikusabb gondolatok forognak a fejében, de a tettekig már alig jut el. Elképzelhető, hogy nehézséget okoz, miként mutassa ki a szerelmét, ami a partnerének nem esik túl jó. Fontos megérteni, hogy ők egyszerűen nem azok a tipikus, romantikus alkatok.

Kos

A Kos szenvedélyes, de ha romantikáról van szó, szinte teljesen elveszíti minden érdeklődését. Ebben ő is olyan, mint a Vízöntő, igyekszik távol tartani magát a hagyományos – számára unalmas – eszközöktől, amelyeket ugyanakkor a többség nagyon is romantikusnak gondolhat. Ő olyasmivel szeretne előrukkolni, aminek ő is ugyanennyire örülne, de nem mindenkinek nyeri el a tetszését az, ami mondjuk egy Kosnak tetszik. Lehet béna minden egyes próbálkozása, de legalább tesz valamit az ügy érdekében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top