nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon romantikusak

Ezek a csillagjegyek nagyon romantikusak

Nagyon szeretnek romantikázni!

Szűz

A Szűzről nem igazán a romantikus szó jut elsőként eszedbe. Kívülről nagyon racionális, pragmatikus, elemző és meglehetősen kritikus, miközben gondoskodó, segítőkész és nagyon sok szeretet rejlik a lelkében. Tőle ne várj hatalmas rózsacsokrokat, ellenben számtalan apró meglepetéssel, a figyelmével halmoz el téged. Kedves gesztusokat tesz, finoman bókol. Az ünneplésre mindig talál okot, és ezért is lehet rá mondani, hogy meglepően romantikus típus, még ha a romantikája nem is a klasszikus értelemben az.

Romantikus csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bak

Ha olyan partnerre vágysz, aki sosem felejti el az évfordulókat, a születésnapokat, a Bak tökéletes társ a számodra. Persze romantikus sétákat ne várj tőle, mert ebben csöppet sem jeleskedik, de az is biztos, hogy mindig különleges ajándékkal lep meg a legfontosabb ünnepeken. Rendszerben éli az életét, mindent pontosan megtervez és megszervez. Nem valószínű, hogy romantikus szavakat suttog majd a füledbe, de mégis minden tőle telhetőt megtesz, hogy boldoggá tegyen téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top