nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy szerelmes januárra számíthat

Szuperromantikus lesz a január vége 3 csillagjegynek

Kandalló előtt összebújó szerelmespár. Sok-sok lobogó fényű mécses. Forró csók a jéghideg havazásban. Nem csak a tengerparti naplemente lehet őrülten romantikus!

A téli időszak a legtöbbeknek nem a bimbózó szerelmet juttatja eszébe. A természet is nyugalomban van, a szerelmi ösztönök is tavasszal fokozódnak fel igazán. De van élet a hó és a takaró alatt is. A Vénusz bolygó nem alszik téli álmot, és három csillagjegynek is izgalmas januárt ígér.

ölelkező pár havas tájban

Fotó: Unsplash

Bika – csodás vagy, mint mindig

Bármilyen érzékenynek is gondolod most magad, ebben a hónapban különösen erős leszel. A Mars vezérel, így nem meglepő, hogy kitartóan küzdesz mindenért, ami fontos neked. De a Vénusz lágyítja az erőt, rendkívüli most a szexuális kisugárzásod is. Ez a kettősség egyensúlyba hoz, a férfi és női erők egyaránt támogatnak. Nem csak te érzed ezt, a körülötted lévő férfiak is érzékelik a rezgéseidet. Bókokat zsebelsz be és több hódolód is akad. Ha valakivel érzed a kémiát, nincs más dolgod, mint élvezni a telet – megfelelően feltüzelve.

Rák – készen állsz az újra 

Mikor nem álltál készen bármire, ami a romantikával kapcsolatos? Na ugye. Bár életed az álmodozásról és a rózsaszín álmok szövögetéséről szól, most a január végi csillagzat is neked kedvez. A Nap és a Vénusz felráznak az álomból, és egy teljesen valós személynek okozol heves szívdobogást. Ha új belépő van az életedben, készülj gyertyafényes hosszú éjjelekre. Ugyanis a nyolcadik házadba lépő bolygók erotikus varázslatot hoznak az életedbe. Így ha már párkapcsolatban élsz, akkor is egészen új szintekre és óriási szerelmes harmóniára számíthatsz a kedveseddel.

Oroszlán – elköteleződni nem is rossz

Az ünnepek időszaka és az évkezdet számodra mindig zaklatott. De most a kedves Vénusz lecsendesíti és édessé teszi a január végi heteket. Nem véletlen, hogy virágcsokrot kapsz egy titkos rajongótól a munkahelyeden. Járj utána, ki ő, aki eddig nem merte felfedni a kilétét. Most a bolygók állása azt sugallja, ez nem csupán egy futó kapcsolat. Minden készen áll, hogy elrendezd magadban az elköteleződéssel kapcsolatos ellenérzéseidet. Az eddigi kapcsolatok során nem ment jól a kompromisszumkötés, és egy idő után inkább kiléptél, mintsem magadba nézz, mi lehet az oka. Ezen dolgozz, hogy ezúttal máshogy legyen. Erős vagy és domináns. De emellett lehetsz végtelenül romantikus is!

(via elitedaily

Ezt olvastad már?

2021 nagy szerelmi horoszkópja

Ez is érdekelhet Éves szerelmi horoszkóp 2021-re Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top