nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Misztikus energiát és érzékenységet hoz a telihold – Heti holdhoroszkóp 2023. augusztus 30. – szeptember 5.

Szárnyalj képzeleted szárnyain, engedd szabadjára álmaidat. Különleges érzékenység erősödhet fel, mely megsúgja az irányt…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – augusztus 30.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő, 15:58-tól Halak

Kedvez a nap családi kapcsolataid erősítésének. Nem is baj, ha hanyagolod kicsit saját ügyes-bajos dolgaidat, fordulj inkább kellő empátiával szeretteid felé. Ha kellően laza tudsz lenni, mindenkit felvidíthatsz magad körül, csak arra ügyelj, hogy mindenkinek máshol van a határ a viccelődésben, nehogy belegázolj valaki lelkivilágába.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 31.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Halak

A telihold olyan vibrálást és feszültséget generálhat, ami még a legnyugodtabb embereket is kihozhatja a sodrukból. Ráadásul ez nemcsak a többiekre hat, hanem rád is, így duplán kell figyelni. Ugyanakkor olyan finom érzékenységet is hozhat, melynek segítségével rezonálhatunk a legkisebb rezdülésre is, megérezhetünk olyan dolgokat, melyeket máskor észre sem vennénk. Hallgass intuíciódra és kövesd az irányt, melyet súg. Eddigi halvány sejtéseid akár bizonyosságig növekedhetnek, sőt, titkok is feltárulhatnak előtted – légy magaddal őszinte és kezeld ezeket kellő megértéssel.

A telihold hozhat változást, akár fájdalmas elszakadást is, légy felkészülve. Ugyanakkor valami újnak a kezdete is lehet ez az idő, új kapuk tárulhatnak fel előtted. Belső hangod szabaddá vált lehetőségek felé vezérelhet.

Telihold

Fotó: Getty Images

PÉNTEK – szeptember 1.

A Hold: fogy
Jegy: Halak, 15:26-tól Kos

A délelőtt még lehet az álmodozásé, de délutánra szedd össze kreatív erőidet. Így képes leszel talpra állni, bármilyen nehéz hét áll is mögötted. Az újdonság varázsa megérinthet, maradj nyitott a váltásra. Ne feledkezz meg a pihenésről sem és a kellő hidratáltságról, különben fejfájás fenyegethet. Délutánra felpezsdülhetnek energiáink és lelkesen ugorhatunk bele a szeptemberbe.

SZOMBAT – szeptember 2.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

Igyekezzünk ma kerülni a stresszt, inkább hangolódjunk rá és áramoltassuk a hétvégi jó energiákat. Lehet, hogy ez elengedést is kíván, de most azt is könnyebb lesz megtenni a szokásosnál. Ma töretlen lelkesedéssel vetheted bele magad mindabba a jó dologba, amit az elmúlt napokban megálmodtál.

VASÁRNAP – szeptember 3.

A Hold: fogy
Jegy: Kos, 17:01-től Bika

Délelőtt kísérletezz, most elég bátorságod lehet, hogy valami újat próbálj ki. Délutánra, estére érdemes egy jó kis főzőcskézést, sütögetést tervezni, akár már az előttünk álló hétre is gondolva – áldani fogod magad, ha csak ki kell nyitnod a jó kis sütisdobozt…

HÉTFŐ – szeptember 4.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Óvakodj ma attól, hogy bármitől is befeszülj, mert nyakad, vállad láthatja kárát, s a beállt izmokat nem lesz könnyű kimasszírozni. Inkább evezz a nyugalom vizeire és engedd, hogy békésen, szelíden hömpölyögjenek a mai nap történései. Semmin nem kéne felizgatnod magad.

KEDD – szeptember 5.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 22:07-től Ikrek

Folytasd a tegnapi nyugodt áramlást, légy az idő és a tér ura, add meg mindennek az idejét és a terét. Így semmivel nem maradsz el, mindennel elkészülsz a maga idejében. Azért a biztonság kedvéért számolj minden feladatodhoz egy kis plusz időt, felkészülve bármilyen váratlan és tőled független dologra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top