nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a lehetetlennek tűnő helyzeteket is megoldják

Ezek a csillagjegyek a lehetetlen helyzeteket is megoldják

Egészen pontosan ezek a csillagjegyek nem ismernek lehetetlent.

Bak

A Bak az az ember, akit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Hatalmas munkabírása, és állhatatossága olyan helyzeteken is átsegíti, amikor mások már régen feladták. Ha egy Baknak azt mondod, lehetetlen – kihívásnak veszi, és megugorja a feladatot. Bármibe benne van, semmitől sem riad vissza.

Csillagjegyek és a kitartás

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika szerint nincs olyan, amit ő ne tudna megoldani. A Bika kemény hozzáállása akkor jelenik meg igazán, amikor kiáll valakiért vagy valamiért, aki vagy ami számára igazán fontos. Talpraesett, találékony, és a hozzá közel állókat előtérbe helyezi, értük bármit megtesz – még mielőtt magára gondolna.

Kos

A Kosról már a megjelenése alapján is azt gondolhatod: belevaló, életre termett, és nem sokat teketóriázik. Tempója és akadályokat nem ismerő hozzáállása miatt kifejezetten sikeres csillagjegy. Erős és szívós, aki nemcsak a saját életét képes megoldani, hanem másoknak is segítséget nyújt a reményvesztett helyzetekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top