nlc.hu
Horoszkóp

Gonosz csillagjegyek

Csillagjegyek, akik nagyon gonoszak tudnak lenni

A gonoszság sokszor a csalódottságban, frusztrációban gyökerezik, de ha felismered, átveheted az irányítást. A következő csillagjegyek hajlamosak a gonoszságra.

Skorpió

Nyughatatlanul küzd a céljaiért, ami jó dolog. Viszont ha keresztbe húzod a számításait, akkor bosszúra szomjazik. Nagyon meg tud sértődni, de azt akarja, hogy neked is fájjon. Nem könnyebbül meg attól sem, ha visszacsap, de nem bírja megállni.

Csillagjegyek, akik nagyon gonoszak tudnak lenni

Fotó: Getty Images

Ikrek

Megbízhatatlan, de még neki áll feljebb, ha szóvá teszed. Ezzel remek témát szolgáltatsz neki: a pletykafészek Ikrek ilyenkor jól kibeszél. Addig ferdíti az igazságot, amíg ő kerül jó fénybe, rólad pedig csak rosszat, vagy semmit. Mindig tudja, hogyan forgassa ki mások szavait, hiába próbálod menteni magad.

Oroszlán

Szeret középpontban lenni, ahol mindig övé a figyelem, ő mondja meg a tutit, és övé az utolsó szó. A sleppje a csodálóiból áll, akik nem szállnak szembe vele. Ha megkérdőjelezed, vagy vitába szállsz veled, fölényesen gúny tárgyává tesz a kis csapata előtt, és arrogánsan elsöpör.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top