nlc.hu
Horoszkóp

Óvakodj ezektől a csillagjegyektől!

Óvakodj ezektől a gonosz csillagjegyektől!

A következő csillagjegyekből sajnos többnyire hiányzik az empátia.

Skorpió

A Skorpió nagyon bosszúálló. Ha valaki egyszer megbántotta, akkor minden erejével azon lesz, hogy visszaadja ezt. Bevetnek mindent, ami csak lehetséges, sőt, ha tudnak rólad titkokat, azt is elárulják. Nagyon bosszúszomjasak és gonoszak tudnak lenni, így nem érdemes kihúzni náluk a gyufát.

Csillagjegyek, akik nagyon gonoszak

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika előítéletes tud lenni, és néha ennek megfelelően cselekszik. A kapott információkat megjegyzi magának, és ha szükséges, akkor a másik ellen fel is használja. Ha nem helyeselnek valamit, amit csinálsz, akkor képesek kényszeríteni, hogy ne csináld tovább, ehhez pedig a piszkos eszközeiket is bevetik.

Oroszlán

Az Oroszlán azt hiheti, hogy azzal, hogy ellened használja fel titkaid, segít neked. Megpróbálhatja racionalizálni, hogy amit csinál, azt a te érdekedben teszi, és hogy nem a saját érdekükben használják ki a helyzetet. De ezt mindenki tudja, hogy nem így van.

Kos

Egy Kos imád versenyezni, aki mindent meg is tesz a győzelemért, ezért nem rest piszkos eszközökhöz nyúlni. Hajlamosak kifecsegni olyan információkat is, amit más bizalmasan osztott meg velük. Nem szép dolog ez, Kedves Kosok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top