nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Felkavar a Kos telihold – Heti holdhoroszkóp 2023. szeptember 27. – október 3.

Feszültséget, de kitörő energiát is hoz a Kos jegyben kiteljesedő telihold. Az előrevivő hatásokat beolvaszthatjuk életünkbe, de óvakodjunk józan eszünk elvesztésétől…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – szeptember 27.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő, 02:18-tól Halak

Ma kissé szétesősebbek lehetünk a szokásosnál, könnyebben elúsznak kezünkből a percek, akár az órák is. Mára tervezd a locsolást, sőt, növényeid egy kis tápanyagnak vagy komposztnak is örülni fognak, most könnyebben fel tudják venni. Saját magadat is táplálhatod például egy vitamindús gyümölcskoktéllal.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 28.

A Hold: nő
Jegy: Halak

Ma lubickolhatsz szó szerint és átvitt értelemben is. Egyrészt érdemes mára időzítened minden vízzel kapcsolatos munkádat vagy akár beiktatni egy uszoda- vagy fürdőlátogatást. Másrészt feltörő érzelmeidben is megmártózhatsz, ezért ma különösen ügyelni kéne arra, hogy ezek minél pozitívabbak legyenek. Derűvel tekints a mai helyzetekre, és próbáld meglátni a dolgok humoros oldalát.

PÉNTEK – szeptember 29.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Halak, 02:17-től Kos

A mai telihold őrületes feszültséget hozhat, ugyanakkor olyan átütő erő is felszabadulhat benned, ami falakat is képes ledönteni. A feszültséget mindenképp érdemes csökkenteni, de lehetőleg ne szeretteinken vezessük le… Inkább vessük bele magunkat egy jó kis jógarutinba, a légzésünkre koncentrálva lelkünk is megkönnyebbül.

Mielőtt szembenézünk valami újdonsággal, tegyünk különbséget a bátorság és vakmerőség között… Néha persze kockázatot kell vállalni, de nem lesz jó vége, ha meggondolatlanul, érzéseinktől elvakítva ugrunk bele valamibe.

Hölgyalak a telihold előtt

Fotó: Getty Images

SZOMBAT – szeptember 30.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

Légy óvatos, a tegnapi telihold még ma is bőven éreztetheti a hatását, kéretlen feszültség lenghet körül. Ugyanakkor esélyt kapunk, hogy könnyebben elengedjük és magunk mögött hagyjuk negatív érzéseinket.

Vesd bele magad a társasági életbe, szerencsére szombat van, így kapva kaphatsz mindenféle szórakozáson vagy bulimeghíváson. De az is segíthet, ha jobb híján futsz egy kört a környéken.

VASÁRNAP – október 1.

A Hold: fogy
Jegy: Kos, 03:18-tól Bika

Mára elcsitulhatnak a hullámok, jöhet a nyugalom és átadhatjuk magunkat a béke áramának, sőt, ez akár heverészésbe is torkollhat. Még egy kis lustálkodás sem kizárt… De a harmónia hullámait mindenképp lovagold meg. A mai kiegyensúlyozottság az egész jövő hetedre rányomhatja a bélyegét, megkönnyítve dolgaid alakítását.

HÉTFŐ – október 2.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Ma érdemes a konyhában sürögni-forogni, a Hold különösen felerősíti a Bika jegyre jellemző kifinomult ínyencséget. Az is elég lehet, ha kipróbálsz egy egyszerű, de új receptet. Ehhez egy kicsit el kell rugaszkodni megszokásaidtól, de ez vezethet új, eddig ismeretlen (íz)élményekhez. Óvakodj attól, hogy már a hét elején beálljanak a stressztől a nyak- és vállizmaid, állj meg néha és gyengéden mozgasd át.

KEDD – október 3.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 07:05-től Ikrek

Ne törődj vele, hogy még a hét elején vagyunk, ettől még nem kell hanyagolnod társasági életedet. Akár ebédet is megbeszélhetsz egy rég látott baráttal, vagy délutáni teázásra hívhatod. Hangolódj rá és hallgasd figyelmesen, ennél nagyobb ajándékot nem nagyon adhatnál. Egy kis séta is jót tehet, szellőztessétek át a tüdőtöket!

Ez is érdekelhet Zsémbes csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top