nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek angyali erői – Heti angyalhoroszkóp 2023. szeptember 26. – október 2.

Nyugtalanságot és instabilitást is hozhat az előttünk álló hét, de zsebünkben van a varázspálca valamely angyali erőnkkel, melyet sikeresen bevethetünk.

Az angyalok szerint minden bajra van megoldásod. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a tőled megszokott határozottsággal vezényelheted le a dolgokat a héten, de lehet, hogy türelemre is szükséged lesz. Céltudatosságodnak köszönhetően most beteljesedhet mindaz, amire eddig készültél, akár olyasmi is, amiről alig mertél álmodni.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten rád törő instabilitás vagy megingás ne riasszon meg. Bátran szembenézhetsz az adódó nehézségekkel, mert megvan benned a kellő erő és bölcsesség, hogy győztesen kerülj ki a harcból. Ne halogasd a szembenézést!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy éles eszedet és megfigyelőképességedet a héten extrán kamatoztathatod. Ne hagyd veszni jó ötleteidet, jegyezd fel azokat is, amelyeket most azonnal nem tudod formába önteni, de később még jól jöhetnek.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy minden téren jöhetnek kihívások, nemcsak magánéletedben, hanem a munkahelyeden vagy társadalmi életedben is. Nyúlj lelked tarisznyájába, ahol a sok tapasztalat mellett olyan finom érzékenység rejtőzik, mely tálcán kínálja a megoldást.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy kalandvágyad és bátorságod ismét új területekre vihet, ahol szokásod szerint helyt tudsz állni. Csak a mértékre kell figyelned, mert mindent azért te sem bírsz. Önbizalmad és magabiztosságod most is kihúz a bajból, csak ne szállj el.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran és önbizalommal felvértezve állj bele a héten adódó feszültségekbe vagy akár vitákba is. Ha tisztán átlátod a dolgok miértjét és ezt szépen el tudod magyarázni a többieknek, remélhetőleg bennük is sikerül világosságot gyújtani.

Lány varázspálcával

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy vedd lazán a dolgokat, ha rágörcsölsz, kicsúszik kezedből a megoldás. Finom diplomáciai érzékeddel a legnehezebb helyzetekből is kinavigálhatod magad. Ez most a te időszakod, könnyebben felszínre törnek erőid.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy érzéseid ugyan felbolydulhatnak a héten, de képes vagy arra, hogy lecsitítsd ezeket és lenyugtasd érzelmi hullámaidat. Ha ez sikerül, akkor a környezetedben élők idegeit is meg tudod nyugtatni, ez pedig mindenkinek jó lesz…

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy tüzes energiád és kiemelkedő erőfeszítésed előbb-utóbb meghozza gyümölcsét. Emellett nézd meg a héten, hogy esetleg mit tudnál megújítani, milyen új módszerek visznek közelebb a sikerhez és vesd be ezeket.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha úgy szeretnéd, kicsit visszavonulhatsz a világtól és megerősítheted családi kapcsolataidat. Lehet, hogy otthonodban is akad némi tennivaló, mely már régóta a te erődre vár.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy bízhatsz magadban és megérzéseidben. Ugyanakkor beszélgetéseidet gondold végig a héten, mert lehetnek benne buktatók és félreértések. Minél tisztábban látsz, annál könnyebb lesz kibogozni a dolgokat.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy te magad lehetsz a remény és optimizmus, ez pedig olyan erőforrás, ami pótolhatatlan. Ez nem azt jelenti, hogy hazudsz magadnak vagy másnak, de jó passzban képes vagy meglátni a dolgok legjobb oldalát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top