nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik képtelen elfogadni, ha valamit nem kap meg

3 csillagjegy, akik képtelen elfogadni, ha valamit nem kap meg

Ezek a csillagjegyek rettegnek a vereségtől, a veszteségtől, egyszerűen képtelenek elfogadni, ha valamit nem kaphatnak meg.

Bak

A Bak még az élet kevésbé lényeges területein is első akar lenni. Ő az a típus, aki hiába próbál, nem képes őszintén örülni, amikor nem őt éri a siker, hanem az egyik kollégáját léptetik elő. Szinte folyamatosan a többiekhez viszonyítja magát, de ha ezt túlzásba viszi, viselkedése inkább a kárára válik. Az irigységből sosem fog előnyt kovácsolni magának. 

Csillagjegyek és a problémamegoldás

Fotó: Depositphotos.com

Oroszlán

Az Oroszlán egyetlen okból szeretne első lenni: hogy a legtöbb figyelmet kaphassa. Ha nem ő nyer, azt gyakran személyes sértésnek veszi. Kemény és kitartó típus, feláll a padlóról, és még több energiával indul neki az újabb megmérettetésnek.

Rák

A Rák, ahogy az életben mindent, úgy a győzelem-vereség kérdést is hajlamos túlságosan a szívére venni. Bármit tesz, annak nagy jelentőséget tulajdonít, ezért stresszel rá mindenre hatványozottan. Érzékenysége folytán a vereség, a veszteség talán még jobban megviseli őt, mint a többi csillagjegyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top