Ez a 3 csillagjegy mindig tud jó tanácsot adni

nlc | 2023. Október 06.
Ők azok a csillagjegyek, akik mindig tudnak segíteni a bajban.

Bak

A Bak számára fontos a célok elérése, mindig a végeredményre koncentrál. A problémamegoldás bajnoka több szempontból is megvizsgálja a lehetőségeket, és több alternatívát is kínál az adott helyzetre. Erénye abban rejlik, hogy gyorsan felismeri az adott szituációt, átlátja, és olyan megoldóképlettel rukkol elő, ami atombiztos. Nemcsak a maga életét menedzseli kiválóan, hanem másoknak is tud tanácsokkal szolgálni. Legyen szó anyagi vagy lelki problémákról, rá tényleg mindig lehet számítani.

Fotó: Depositphotos.com

Bika

Ha a Bika ad tanácsot, mindig azt tartja szem előtt,  hogy soha ne elégedj meg kevesebbel, mint amit megérdemelsz. Vagyis biztos, hogy a Bika nem a minimumra törekszik, és olyan tanácsot fog adni, amivel a lehető legtöbbet hozhatod ki a helyzetből. Önzetlenül segít, támogat, veled együtt gondolkodik, de jobban átlátja mások helyzetét, mint az, aki benne van az adott szituációban. Ez teszi a Bikát igazán jó tanácsadóvá.

Ikrek

Az Ikrek is jó tanácsadók, de tény, nem ők a leggyorsabb döntéshozók. Ennek az oka egyszerű: minden szemszögből, alaposan megvizsgálják a problémát, kielemzik a részleteket, és csak azután mondanak véleményt. Mindig arra törekszenek és arra próbálják rávezetni azt, aki segítséget kér tőlük, hogy aludjanak rá egyet vagy kettőt, semmiképp se döntsenek hirtelen felindulásból. 

Exit mobile version