nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem fogadnak meg egy tanácsot sem

Csillagjegyek, akik nem fogadnak meg egy tanácsot sem

Ezek a csillagjegyek mennek a saját fejük után, nem hallgatnak senkire sem.

Szűz

Mindent nagyon jól csinálsz, mindig tudod, merre halad az életed, és kizárt dolog, hogy mások ebbe beleszóljanak. Nem engeded sem a családnak, sem pedig a barátoknak.  Hozzád fordulhatnak tanácsért, de te nem engeded, hogy bárki az életed felett ítéletet mondjon. Bár te is hibázhatsz, te is kerülhetsz rossz helyzetbe, szóval nem biztos, hogy a környezeted csak okoskodni akar a tanácsaival! Ezt vedd figyelembe!

Önfejű csillagjegyek

Fotó: unsplash

Mérleg

Nem bírod ki, ha másnak van igaza. Sokat fontolgatod, hogy elfogadd-e a barátaid véleményét. De sokkal erősebb a vágy, hogy azt mondd: te tudod, hogy van az! Rád hagyják, mert szeretnek, és tudják, a magad kárán tanulsz. Egy dolgon azért jó lenne változtatni.

Kos

Egyszerűen ilyennek születtél. Inkább hibázol, elbuksz, sérülsz, de csakis a magad útját járod. Még az is lepattan rólad, amikor a barátaid utólag a fejedre olvassák: ők megmondták előre! Egy szerencséd van, hogy imádnak téged. Nem ártana azonban néha olyan emberekre is hallgatnod, akik tökéletesen ismernek téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top