nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindig tud jó tanácsot adni

Ez a 3 csillagjegy mindig tud jó tanácsot adni

Ők azok a csillagjegyek, akik mindig tudnak segíteni a bajban.

Bak

A Bak számára fontos a célok elérése, mindig a végeredményre koncentrál. A problémamegoldás bajnoka több szempontból is megvizsgálja a lehetőségeket, és több alternatívát is kínál az adott helyzetre. Erénye abban rejlik, hogy gyorsan felismeri az adott szituációt, átlátja, és olyan megoldóképlettel rukkol elő, ami atombiztos. Nemcsak a maga életét menedzseli kiválóan, hanem másoknak is tud tanácsokkal szolgálni. Legyen szó anyagi vagy lelki problémákról, rá tényleg mindig lehet számítani.

Tanácsok és a csillagjegyek

Fotó: Depositphotos.com

Bika

Ha a Bika ad tanácsot, mindig azt tartja szem előtt,  hogy soha ne elégedj meg kevesebbel, mint amit megérdemelsz. Vagyis biztos, hogy a Bika nem a minimumra törekszik, és olyan tanácsot fog adni, amivel a lehető legtöbbet hozhatod ki a helyzetből. Önzetlenül segít, támogat, veled együtt gondolkodik, de jobban átlátja mások helyzetét, mint az, aki benne van az adott szituációban. Ez teszi a Bikát igazán jó tanácsadóvá.

Ikrek

Az Ikrek is jó tanácsadók, de tény, nem ők a leggyorsabb döntéshozók. Ennek az oka egyszerű: minden szemszögből, alaposan megvizsgálják a problémát, kielemzik a részleteket, és csak azután mondanak véleményt. Mindig arra törekszenek és arra próbálják rávezetni azt, aki segítséget kér tőlük, hogy aludjanak rá egyet vagy kettőt, semmiképp se döntsenek hirtelen felindulásból. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top