nlc.hu
Horoszkóp

Bizalom és csillagjegyek

Ezekben a csillagjegyekben jobb, ha nem bízol meg

Jobban teszed, ha elkezdesz kételkedni a következő csillagjegyek szavában.

Halak

A Halak önmagát óvja, amikor álomvilágot épít maga köré. Rendkívül kreatív, ennek köszönhetően izgalmas történeteket talál ki, amiket addig színez, amíg valóban nagyon hihetőnek tűnnek. Ő valóban úgy érzi, a sztorik a valóságban játszódnak, ha mást nem is, magát meggyőzi. Akit pedig különleges történeteivel a csapdájába csal, eleinte biztosan nem kételkedik. Csak később derül fény az igazságra.

Csillagjegyek és a kételkedés

Fotó: Depostiphotos.com

Mérleg

A Mérlegnek kihívást jelent egy-egy komolyabb kérdésben dönteni. Ő pont emiatt ferdíti el a valóságot. Mindennél jobban szeretne határozottnak, megfontoltnak tűnni a többiek szemében, ezért hajlamos lehet az ellenkezőjét állítani, mint ami valóban fedi az igazságot. Talán magát is meggyőzi, milyen szuperül döntött, holott egyetlen lépést sem haladt előre. Azt tudni kell róla, hogy sosem hazudik szándékosan, ő inkább a saját csapdájába esik. Nem érdemes haragudni rá.

Ikrek

Az Ikrek nem igazán ravasz csillagjegy. Arra törekszik, ő lehessen a legpozitívabb ember mások szemében. Törekvései ellenére mégis gyakran válik a saját körülménye áldozatává. A hazugságokkal vagy inkább a történetek megszépítésével saját magát szeretné minél jobb helyzetbe hozni. Ez sokszor sikerül is neki, igazából szeret ilyenkor a maga által kreált álomvilágban lenni, akárcsak a Halak, de mindig eljön a pont, amikor ez a lufi kipukkan. Bár nem szándékosan bánt meg embereket, néha ezekkel a kreált történeteivel elég komoly sebeket ejt másokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top