nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik átlátnak a hazugságokon

Csillagjegyek, akik átlátnak a hazugságokon

Nagyon hamar kiderül számukra, ha valaki hazudik!

Skorpió

A Skorpió nagyobb hibát el sem tud képzelni, mint a hazugság, az árulás. Nem véletlen, hiszen ő az egyik legőszintébb csillagjegy, és természetesen a bizalomért ugyanezt várja cserébe. Biztos lehetsz benne, ő sosem ködösít, mindenkor pontosan azt mondja, amit gondol. Nem érdemes viszont őt megbántani, mert ekkor még önmagához képest is kíméletlenebb. Nem kertel, bántóan őszintén mondja el a véleményét. Lehetetlenség becsapni, mert azonnal átlát a hazugságon.

Csillagjegyek, akik átlátnak a hazugságokon

(Fotó: Getty Images)

Kos

A Kosnak nincs ideje a hazudozókra. Mindenkivel és mindenkor egyenes, föl sem merül benne a csalás vagy a ködösítés gondolata. Megvan a maga véleménye a hazugságról, és messze elkerüli az illetőt, akiről kiderül, hogy ferdít. Bármilyen nagyszerű embernek is tartanak téged, ha nem vagy képes igazat mondani és cselekedni, nincs esélyed nála. Vidám, optimista, lelkes, szórakoztató és nagyon aktív típus, de a kapcsolathoz az őszinteség nála nélkülözhetetlen feltétel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top