Csillagjegyek, akik erőt meríthetnek előző életükből

nlc | 2023. Október 06.
Nagyon sokan hisznek a lélekvándorlásban, és legalább ugyanennyien nem. Vannak csillagjegyek, akiknek igazi sorvezetőt adnak előző életükben tett cselekedeteik.

Oroszlán

Az asztrológia szerint – nem meglepő módon – az Oroszlán csillagjegyek előző életükben zömmel országfők, fontos emberek voltak. Jellemük pedig ezt az attitűdöt a mai napig hordozza: tisztában vannak vele, hogyan ragadják meg mások figyelmét, hogy vegyék át és tartsák a kezükben a gyeplőt.

Fotó: Depositphotos.com

Mérleg

Mindig az igazság oldalán áll, és bár hétköznapi tetteiben a Mérleg csillagjegy nehezen dönt, mások helyzetét hamar átlátja, és igazságosan ítélkezik, segít, tanácsot ad. Képes több oldalról látni a dolgokat, és vállalni a döntésekért a felelősséget. Magabiztos, ami a meghozott eredményt illeti. Előző életükben a Mérlegek ítészek, jogászok vagy bírók lehettek.

Nyilas

A Nyilas csillagjegyeknek óriási az önbecsülése. Nagyon önazonos jegyek, akik mindig kiálltak és kiállnak a gyengébbek mellett. Sosem hagyják, hogy befolyásolják őket. Érdemes a jó ügyekbe energiát belefektetni, mert ha igazán hisznek benne, azt sikerre vihetik.

Exit mobile version