nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Hétvége a föld felett lebegve? – Szerelmi horoszkóp 2023. október 7-8.

Túlzó vagy zavaros érzések törhetnek rátok, de ha összefogtok, kéz a kézben legyőztök minden akadályt. Mély érzelmeitek ereje a fellegekig repíthet benneteket.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Romantikus szombat várhat, amit csak az felhőzhet be, ha nem tisztázod magadban érzelmeidet és vágyaidat. Vasárnap kísértésbe is eshetsz. Ha észreveszed és értékeled párod nemes oldalát, könnyebb lesz együtt a föld fölé emelkednetek…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton mindenképp adj teret a romantikának, ne bánd, ha ez a napi rutinodból vesz el időt – ezek visszahozhatatlan percek lehetnek. Egy kis kizökkenés még pihentető és feltöltő is lehet, mindent megér, ha együtt tudtok szárnyalni.

Férfi és nő a föld felett lebegve

Fotó: Getty Images

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A sok beszéd néha megoldásnak tűnhet, de most jobb máshogy kifejezni kedvesed iránti mély érzelmeidet. Találd meg a módját, hogy szárnyra kapjon melletted. A szombat különösen kedvez a romantikának, vasárnap pedig pörgősebb programot érdemes választani.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat lesz a te napod, minden rejtett belső erőd felszínre törhet és elkápráztathatod vele kedvesedet. Egyedül túlzó érzéseidre kell figyelni, nehogy érzelmi viharba vagy heves kirohanásba torkolljon. A szombati romantikázás után vasárnapra tervezzetek tüzesebb, aktivitást igénylő programot.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Igazán a vasárnap lesz a te napod, így a szombatot szánd arra, hogy – akár egyedül, akár pároddal kettesben – feltöltődsz, kilépsz kicsit a hétköznapi rohanásból és elsimítod belső hullámaidat. Egy meghitt családi program még beleférhet a szombatba, de a bulit, a kirobbanó, tüzes programokat inkább másnapra időzítsd.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvakodj attól, hogy a hétvégén a tökéletesség megszállottja legyél. Engedd meg párodnak, hogy hibázzon, nem érdemes ezen bosszankodnod, még elrontanád vele az egész hétvégét. Magaddal is legyél most megengedőbb és lazább.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kíváncsiságod szüntelen új utakra hajszolhat, de ez nem jelenti azt, hogy nem számíthatsz hosszú távú kapcsolatra. Szerelmed minden próbát kiállhat. Erősítsd ezt meg most hétvégén is, némi romantikus programmal fűszerezve.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most jó alkalom lehet kifejezni a másik felé mély érzelmeidet, ha nem is feltétlen szavakkal. Egyáltalán nem biztos, hogy tisztában van veled, bár védőösztönödnek már tanúja lehetett. Jó, ha megvédelmezed a bajtól, de ha birtokodnak tekinted, az nem vezet jóra.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add át magad szombaton a mély érzelmeknek és a romantikának, ez nem jelent gyengeséget. Egy őszinte beszélgetés is jól jöhet pároddal, megerősítheti egymásba vetett hiteteket. Vasárnap pedig vessétek bele magatokat olyan programba, mely közös érdeklődési körötökhöz kapcsolódik.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy romantikus randevú jönne jól szombaton, amiben kicsit a föld felett lebeghettek, átélve az egymás iránti szerelmet és bizalmat – függetlenül attól, hogy mióta vagytok együtt. Lehet, hogy párodtól, párodról tanulhatsz most valami újat, ami inspirál és szárnyakat ad.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jó, ha van olyan időszak a hétvégén, amikor csak párodra figyelsz, nem tereled el a szót, hanem minden idegszáladdal rá fókuszálsz. Egy meghitt és romantikus program szombatra mindenképp jól jöhet, mely mindkettőtöknek feltöltő lehet és a vasárnapot is bearanyozza.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add át magad a romantikus hullámoknak és próbáld elengedni bármi iránt érzett szorongásodat, legalább egy kis időre. Kifejezheted vágyaidat kedvesed felé. Mélyebb érzelmek felé evezhettek hétvégén, csak a sértődést kerüljétek. Figyelmes kedvességetek segít levezetni a feszültséget.

Ez is érdekelhet CSillagjegyek és a szerelem Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top