nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindenen és mindenkin átgázolnak

Csillagjegyek, akik mindenen és mindenkin átgázolnak

Inkább jobb, ha békén hagyod őket, vagy békés kapcsolatod van velük.

Nyilas

A Nyilas, amilyen könnyed, épp annyira könyörtelen csillagjegy is. Kiszámíthatatlan lehet, nem tudni, hogyan reagál a dolgokra vagy épp mit fog tenni. Előfordulhat ugyanis, hogy rendkívül kedves, vicces, máskor pedig pontosan ennyire bosszantó és elviselhetetlen. Gyakran forrófejű és meggondolatlan, megy a saját feje után, ilyenkor nem lehet visszatartani. Ebben az esetben nem ismer határokat, mindent megtesz és mindenkit elsöpör, aki az útjába kerül, a lényeg, hogy célt érjen.

Csillagjegyek és a kegyetlenség

Fotó: Unsplash

Bika

A Bika mindent magának akar tudni. Született vezető, a legjobbat akarja magának és társának is. Ugyanakkor rémesen önfejű és makacs. Amihez ragaszkodik, abból nem enged. Lehetetlen megállítani, meggyőzni, amikor valamit a fejébe vesz. Az addig türelmes és nyugodt Bika elemi erővel robban fel, azon se lepődj meg, ha annyira kifordul önmagából, hogy tör-zúz. Ne vond magadra a haragját, inkább próbáld meg egyensúlyban tartani a kapcsolatot, ha pedig valamit nagyon akar, hagyd rá.

Rák

Bármilyen furcsán is hangzik, a rendkívül érzékeny és érzéki Rák nagyon is be tud durvulni, amikor úgy hozza a helyzet. Hihetetlen, de ő a legkegyetlenebb csillagjegy valamennyi közül. Nem foglalkozik a következményekkel. A legmélyebb vágyait mindenkor szeretné megvalósítani, és ilyenkor kíméletlenül átgázol a szerettein és a barátain is. Előfordulhat, hogy annyira elragadja a szenvedély, hogy valójában tudatában sincs annak, mit tesz éppen. Ilyenkor még a törvénnyel is összeütközésbe kerülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top