nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon minimalista

Ez a 3 csillagjegy nagyon minimalista

Ezek a csillagjegyek nagyon minimalisták az élet minden területén.

Skorpió

A minimalista attitűd a Skorpió esetében a kapcsolataiban mutatkozik meg. Számára többet ér egy-két igazán közeli barát, mint a hangos és nagy társaság. A közösségi média pedig őt szinte egyáltalán nem érdekli. Azokat az ismeretségeket például kifejezetten gyűlöli, amik csak online léteznek. Szereti, ha szemtől-szemben látja partnerét, legyen az barát vagy épp családtag. Neki fontosak a személyes kapcsolatok.

Csillagjegyek és a minimalizmus

Fotó: Unsplash

Vízöntő

A Vízöntő számára elsődleges a környezetvédelem, ezért a minimalista életmód nagykövete. Ügyel az olyan dolgokra, mint az ökológiai lábnyom, a szelektív hulladékgyűjtés, ezért ő biztosan messze kerüli a felhalmozást. Ő az, aki simán bepakol a legnagyobb túrára is félóra alatt, mert pontosan tudja, mik azok az alapvető dolgok, amikre szüksége lesz. Lakásában is az egyszerű, letisztult stílus a jellemző.

Nyilas

A Nyilas folyton úton van, a sok dolog csak korlátozná a mozgásban. Már önmagában emiatt sem gyűjt és halmoz semmit, meg azért sem visz magával túl sok mindent, hiszen úgyis mindig megtalálja a módját, hogyan használjon fel egy-egy tárgyat többféleképpen. A ruhásszekrényét sem halmozza, mindig szelektál. Nála nincs olyan fiók, ami tele lenne, rendszerezett, és tényleg a legfontosabb dolgokat tartalmazza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top