nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nem bírnak leállni

Csillagjegyek, akik nem bírnak leállni

Ők rettentő pörgősek, igazi nyughatatlan csillagjegyek.

Ikrek

Az Ikrek sokat gondolkozik azon, milyen csodálatos lehetőségeket rejt az élet. Ezért egyből sem akar kimaradni: nem véletlen, hogy szinte üldözi az élményeket, a kapcsolatokat, hogy minél többet megtapasztalhasson belőlük. Mindig töri az agyát új élményeken, amibe a környezetét is belerángatja. Vele nem lehet unatkozni, folyamatosan pörgésben van.

Csillagjegyek, akik mindig pörögnek

Fotó: Unsplash

Nyilas

A Nyilast az új ismeretségek tartják életben. Folyamatos ötletekre, inspirációkra, ingerekre van szüksége. Számára az utazás is elsősorban az ismerkedésről szól. Az új impulzusokból töltekezik, kivirul, amikor új helyen van, új embereket ismer meg. Mindig pörög, igazán fáradhatatlan.

Kos

A Kos minden napban a kalandot keresi. Hajlamos gyorsan elunni magát, ezért folyton újabb és újabb élményeket keres, amikkel pozitívan változtathat saját maga vagy mások életén. Olyan ez neki, mint a drog. Mindig több élmény, pörgés, ötlet és újdonság kell neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top