nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Holderők tuszkolnak a harmónia felé – Heti holdhoroszkóp 2023. október 11–17.

A közelgő Mérleg újhold segít rátalálnunk külső és belső egyensúlyunkra, valamint abban is, hogy kapcsolatainkat minél jobban harmonizáljuk.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – október 11.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Érdemes mára tervezni minden olyan feladatot, ami nagyobb pontosságot, precizitást és fókuszált figyelmet igényel. Nagyobb lépést tehetünk ma ebben, sőt, ha erőnk kitart és képesek vagyunk koncentrálni, a végére is járhatunk. Ne kerülje el a figyelmünket egyetlen apró részlet sem, mert az később váratlanul visszaüthet.

CSÜTÖRTÖK – október 12.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Ma csodálatos módon új erőre kaphatsz, használd ezt fel, különösen akkor, ha ügyeidben, dolgaidban is fordulat történik. Ne hagyd veszni a lehetőséget, ha kopogtat az ajtódon. Most ideális időszak van a takarításra, szorgos kezeink alól villámgyorsan eltűnik minden kosz és szennyeződés, elő a tollseprűt és porrongyot!

PÉNTEK – október 13.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 02:22-től Mérleg

A fárasztó hét ellenére vedd észre és fogd be vitorládba az életedbe érkező jó energiákat, hogy kitűzött céljaid felé repítsenek. Érdemes időt szánni az előttünk álló időszak pontos megtervezésére. Az sem számít időpocsékolásnak, ha élvezzük a szépséget, elmerülünk valamiben, amit igazán szépnek tartunk, ez segíteni fog feltölteni lemerült elemeinket.

Cica Holddal

Fotó: Getty Images

SZOMBAT – október 14.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Mérleg

A mai újhold ereje támogatja azt a törekvésünket, hogy egyensúlyt teremtsünk életünkben, mindennapjainkban. Helyezzük előtérbe emberi kapcsolatainkat, legyen szó életünk párjáról, a tágabb családról vagy akár baráti viszonyainkról. Bár nem könnyű, de érdemes a helyes egyensúlyra ügyelni, kerülve a túlzást mindenben, mindegy, hogy az melyik irányba húzna el.
Nőhet a feszültség, de ez teljesen normális, hiszen az új egyensúlyt, egy új harmonikus állapotot csak a régi megreformálásával, kisebb vagy nagyobb átalakításával lehet elérni. Engedd meg magadnak a változtatás, megújulás lehetőségét! Itt az idő, itt az esély rá!

VASÁRNAP – október 15.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 13:05-től Skorpió

Ezt a délelőttöt is érdemes lenne családi és baráti kapcsolataid erősítésére fordítani. Most a kommunikáció jóval gördülékenyebben mehet, esetleg a régebben megszakadt kapcsolati fonalainkat is újból felvehetjük. Délutánra változás jön, óvatosan bánjunk érzelmeinkkel, mert olyan erőteljesen törhetnek felszínre, ami esetleg bántó lehet mások számára.

HÉTFŐ – október 16.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Mára időzítsük a locsolást, esetleg egy kis tápoldattal is támogathatjuk szobanövényeinket. Indulj el bátran kitűzött céljaid felé, akaraterőd ma megacélozódhat. Ugyanakkor jöhetnek negatív érzések, melyek megakasztanak, de legalábbis megnehezítik haladásodat, szemfülesnek kell lenni…

KEDD – október 17.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 21:36-tól Nyilas

Ma különösen óvakodjunk a felfázástól, bár az őszi változékony időjárás nem könnyíti meg a dolgunkat. Érzelmi szinten is ma sebezhetőbbé válhatunk az átlagosnál, fordítsunk kellő energiát az önvédelemre, persze visszatámadni és vagdalkozni nincs értelme, ez csak elmélyítené a konfliktust.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top