nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik tévedhetetlennek hiszik magukat

Csillagjegyek, akik tévedhetetlennek hiszik magukat

Rém komolyan gondolják, hogy ők mindent jobban tudnak.

Szűz

A Szűz megszállottja a tökéletességnek, és mindent tudónak tekinti magát, hajlamos lehet a sznobságra és sajnos, néha az arrogancia sem áll tőle távol. Nem érzi szükségét annak, hogy bármilyen tettét megmagyarázza másnak, nem keres önigazolást semmiben és senkiben. Úgy gondolja, hogy mindenhez tökéletesen ért, sokkal jobban, mint mások. Véletlenül sem merül fel benne, hogy bármikor is hibázna, szerinte minden úgy tökéletes, ahogy van.

Csillagjegyek és a telhetetlenség

Fotó: Getty Images.com

Bak

Alapvetően nyílt, kedves, szerethető típusok, de bármennyire is alázatosnak tűnnek, sokszor legbelül úgy érzik, hogy jobbak, mint a többiek. Azt gondolják, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amikkel senki más. Ez az attitűd sokszor a cselekedeteikben is megmutatkozik.

Halak

A Halak tisztában van azzal, hogy különbözik a legtöbb embertől. Ez az érzés pedig arra készteti, hogy azt gondolja, ő lehet a megmondóember minden helyzetben, sőt, fel is van jogosítva arra, hogy mindenkit eligazítson, hiszen ő tud mindent a legjobban. Benne sem merül fel, hogy esetleg hibázott, vagy tévedett. Kitart véleménye és cselekedete mellett akkor is, ha körülötte mindenki azt mondja, tévedett. Sosem ismerné el, hogy rontott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top