nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nagyon gyerekesek

Csillagjegyek, akik nagyon gyerekesek

Egyszerűen nem tudják kezelni a problémákat, nagyon gyerekesen viselkednek.

Ikrek

Képtelen megkomolyodni. Ami egy darabig nagyon szórakoztató, hiszen remek a humora, és mindig móka a társaságában lenni, de amikor döntési helyzetbe kerül, és máris lőttek a magabiztosságának. Hezitál, a könnyebb utat választja, vagy másra akarja a döntést hárítani. Ráadásul, ha nem tetszik neki valami, akkor mást hibáztat. Még véletlenül se vállal felelősséget.

Gyerekes csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Nyilas

Nem bírja a konfliktusokat, de a felelősséget sem. Ha baj van, mindig kiderül: ő ott sem volt. Amint szembesíteni akarod a tetteivel vagy szavaival, eltűnik. Független, a szabadságvágya határtalan: de soha nem tudhatod, egy kaland miatt lépett le szótlanul, vagy valami más dolog van a dolgok hátterében.

Kos

Roppant határozottnak ismered, aki mindent megtervez, és küzd a céljaiért. Megfontoltnak tűnik, de ha nem jönnek össze a dolgai, összetörik. Ekkor jön elő a hisztis énje, ami elől jobb, ha menekülsz. Képtelen veszíteni, és kontrollálni az érzéseit. Nála soha nem ér véget a dackorszak. Nem bírja elfogadni az adott helyzetet, ami nagyon idegesítő tud lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top