nlc.hu
Horoszkóp

A Kos egy igazi hisztikirály

Csillagjegyek, akik felnőttként is szörnyen gyerekesek

A hiszti, a sértődés egy gyereknél is nehéz eset. De vannak páran, akik felnőttként sem képesek máshogy viselkedni, ha kedvezőtlenül alakulnak a dolgaik.

Szuper dolog szórakoztató, könnyelmű emberek között lenni – ideig-óráig. Kaland és móka velük az időtöltés, de amint felelősségvállalásra kerül sor, huss, egyedül maradsz a problémákkal. Négy csillagjegy játszmáját mutatjuk meg. Tarts eléjük görbe tükröt, hogy tanulhassanak a hibáikból, vagy térj ki az útjukból.

önfeledt kislány a tengerparton

A gyermeki éned előjöhet, nem ettől leszel gyerekes (Fotó: Unsplash)

Ikrek (május 21. – június 21.)

Képtelen megkomolyodni. Ami egy darabig nagyon szórakoztató, hiszen remek a humora, és mindig móka a társaságában lenni. Aztán döntési helyzetbe kerül, és máris lőttek a magabiztosságának. Hezitál, a könnyebb utat választja, vagy másra akarja a döntést hárítani. Ha behúzott a csőbe, vigyázz: ha nem tetszik neki, te leszel a hibás.

Halak (február 19. – március 20.)

Könnyen megszánod, amikor nehéz helyzetben elsírja magát. De valóban ennyire érzékeny? Vagy éppen egy játszmájába kerültél bele? Derítsd ki, hogy a te Halak barátod éppen miben sántikál! Valóban mimózalelkű, de néha kihasználja, hogy ilyennek ismered.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nem bírja a konfliktusokat, de a felelősséget sem. Ha baj van, mindig kiderül: ő ott sem volt. Amint szembesíteni akarod a tetteivel, vagy szavaival, kámforrá válik. Független, a szabadságvágya határtalan: de soha nem tudhatod, egy kaland miatt lépett le szótlanul, vagy hátrahagyott valami kellemetlen meglepetést.

Kos (március 21. – április 19.)

Roppant határozottnak ismered, aki mindent megtervez, és küzd a céljaiért. Megfontoltnak tűnik, de ha nem jönnek össze a dolgai, összetörik. Ekkor jön elő a Kos hisztis énje, ami elől jobb, ha menekülsz. Képtelen veszíteni, és kontrollálni az érzéseit. Nála soha nem ér véget a dackorszak. Segíts neki fejlődni ebben, vagy fuss el!

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top