nlc.hu
Horoszkóp

Erőteljes energiaportál nyílik a jövő héten

Erőteljes energiaportál nyílik a jövő héten

Mindez esélyt ad a befelé fordulásra és az átalakulásra.

Az Arcturus kapuja minden évben október 16. és október 18. között nyílik meg. Az Arcturus egy fényes, nagy, állócsillag az északi féltekén: mindig a Mérleg 24°14′ fokán áll, és október 17-én a Nap csatlakozik hozzá, megnyitva egy energetikai kaput.

Befelé fordulás

Ez az időszak arra késztet minket, hogy a külsőségek és a külső körülmények helyett befelé forduljunk, mert a valódi válaszok ott vannak. Arra késztet minket ez az erős energia, hogy kapcsolódjunk a saját belső lényünkkel és az intuíciónkkal.

Erőteljes energiaportál nyílik a jövő hétenKapcsolódás a szívünkhöz

Mindeközben pedig segít szívből élnünk. Háttérbe szorítja azokat a dolgokat, amit valamilyen hátsó szándékból, kompenzációs vágyból szeretnénk elérni és a valódi vágyaink felé terel, emlékeztetve arra, hogy valójában a szív teremt, nem az elme.

A terhek elengedése

Saját magunkkal egyensúlyban, a szívünkkel összhangban már kevésbé kapaszkodunk a régi megszokott dolgainkhoz, így a terheket is könnyebb lesz elengedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top