nlc.hu
Horoszkóp

Ez a sorsfeladata a föld jegyűeknek

Ez a sorsfeladata a föld jegyűeknek

A föld elemű csillagjegyek, azaz a Bika, a Szűz és a Bak mindannyian megfontoltak. De mi pontosan a sorsfeladatuk? Nézzük!

Bika

A legtürelmesebb, leghiggadtabb csillagjegyek egyike, de mindig hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat. Mindig, mindent megold, rengeteget dolgozik a családjáért. Ami a sorsfeladata, hogy soha ne veszítse el a józan eszét vagy épp a hidegvérét. Ha sikerül megtartania ezt az erényt, akkor egészen biztos, hogy sikeres lesz a Bika élete.

Csillagjegyek és a sorsfeladat

Fotó: Unsplash

Szűz

Kész tervei vannak az élet minden területén, így van a gyermekvállalással is. De azt nem tudni előre, hogy hogyan fog aludni, mennyit eszik majd egy gyerek, és azt sem, hogy milyen lesz a személyisége. Mindig stresszelni fog egy Szűz szülőként, ezt kell megtanulnia kicsit lazábban venni. Ha ez sikerül, akkor nem fogja megélni a szülőséget úgy, mint egy kudarc.

Bak

Szorgalmas, kedves, példaértékű élete van a Bakoknak.  Sok energiát kíván a karrier és a család egymás mellett, de a Bak hajlamos az utóbbi rovására a munkába feledkezni. Arról azonban nem szabad megfeledkezni, hogy később nem pótolható az elveszett pillanat. A sorsfeladatod tehát megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ha ez sikerül, sínen vagy!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top