nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon kedvesek

Ezek a csillagjegyek nagyon kedvesek

Ők azok, akik óriási szeretettel fordulnak mindenkihez.

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei nem szívesen állnak bele a konfliktusba. Ők mindig megpróbálnak minden vitát csendben, békésen megoldani. Mindig pozitívak, és így is tekintenek előre! Inkább kedvességgel, figyelemmel oldanak meg egy-egy nehezebb helyzetet. Figyel környezetére, annak hangulati ingadozásaira, és ezzel ő dolgozik, igyekszik kordában tartani.

Kedves csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Mérleg

A Mérleg is mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy mások boldogok legyenek. Kibékít, vigasztal, egész életében a harmóniára törekszik és csak akkor elégedett, ha környezetében mindenki kiegyensúlyozott. Talán túl kedves is, hiszen a saját érdekeit sokszor háttérbe szorítja. A vitákat, hangos szót ugyan elsimítja, de igazából nagyon is utálja, ha állandó feszültség van körülötte.

Bika 

A Bikák mindenkivel kedvesek és bárkiért képesek kiállni, nem tűrik el az igazságtalanságot és a tiszteletlenséget. Az elnyomottakkal nagyon figyelmesek és kedvesek! Minden helyzetben meglátják a szépet, és igyekeznek erről a környezetüket is meggyőzni. Sokat tesznek annak érdekében, hogy mások is pozitívan lássák a világot. Persze, ez egy szélmalomharc, nem mindig jön össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top