Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legcukibbak

Kétségtelenül ezek a csillagjegyek a legcukibban, a legszerethetőbbek, a legkedvesebbek. Ha te is köztük vagy, nagyon szerencsés lehet a párod. Ahogyan te is annak érezheted magad, ha ő született a jegyek egyikében. A horoszkóp kiderül.

Minden csillagjegynek vannak nagyon pozitív és kevésbé pozitív tulajdonságai. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor szinte mindig és mindenkivel nagyon kedvesek és figyelmesek. Törődnek a környezetükkel, nagyon mélyen éreznek, hűségesek és megbízhatóak. A párkapcsolatban a párjuk joggal érezheti, hogy személyükben rátalált a legtüneményesebb, legcukibb partnerre. Persze, ők sem tökéletesek, így hibákat is lehet bennük találni, de kétségtelenül nagyon szerethető típusok. Vajon te is köztük vagy?

A Mérleg a legkedvesebb

A Mérleg talán a legbájosabb, a legkedvesebb csillagjegy. Külsőleg is szerencsés típus, de a személyisége is pozitív és nagyon szerethető. Nyitott és lelkes, szerelméhez pedig a végsőkig ragaszkodik. Gyűlöli és kerüli a vitákat, a veszekedéseket, nem mellesleg nagyon diplomatikus típus. Szeret mindent átgondolni, sosem dönt hirtelen felindulásból, s ő egyáltalán nem temperamentumos, korántsem impulzusember. Inkább a harmóniát, a nyugalmat keresi az életében. Épp ettől annyira cuki.

Ez a 3 csillagjegy minden bizonnyal a legcukibb partner (fotó: Pixabay)

A Rák a leggondoskodóbb

A Rák a legfigyelmesebb és a leggondoskodóbb csillagjegy. Bár van benne pici őrültség is, de épp csak annyi, amitől igazán szerethetővé és izgalmassá válik a párkapcsolatban. Nagyon önzetlen típus, először mindig a szeretteire gondol, és arra, hogyan tud nekik a lehető legtöbbet segíteni. Noha ebben olykor hibázik, ettől még nem megy fel benne a pumpa. Bár a hangulata időnként kiszámíthatatlanul hullámzik, s ilyenkor nem könnyű őt követni. Ugyanakkor a ragaszkodása, a feltétlen szeretete annyira cuki típussá teszi őt.

A Halak a legempatikusabb

A Halak jobban kedveli a fantáziát a valóságnál. Szívesen álmodozik az igaz szerelemről, a tökéletes párkapcsolatról. S bizony az álmai néha valóra is válnak. Ez a különleges hozzáállása teszi őt egészen rendkívülivé és annyira cuki típussá. Bizonyos dolgokhoz jobban kötődik, mint a többi csillagjegy, ami az életére is alaposan kihat. Figyelmes, gondoskodó és rendkívül empatikus típus, aki valójában a párja lelkébe lát. Mindig tudja, mit mondjon és tegyen, amikor szomorú a másik. Már a jelenléte is gyógyító hatású.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top