nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek még a főnökeiket is manipulálják

Ezek a csillagjegyek még a főnökeiket is manipulálják

Mesterei a manipulációnak, és a főnökeiket sem kímélik.

Skorpió

Nem valami nagy csapatjátékosok, mert nem bíznak meg senkiben. Amúgy is szeretik learatni egyedül a babérokat, ezért saját projektekbe fognak. Gyakran kollégáikról a hátuk mögött beszélnek, ami feszült munkahelyi légkört eredményez. A főnökeiknek azt mondják, amit ők hallani szeretnének. Könnyen megvezetik, manipulálják őket.

Munkahelyi manipuláció

Fotó: Unsplash

Szűz

A Szűz minden gondolata a munka körül forog, így az életük jelentős része is erről szól. Mindent megtesznek az elismerésért, az előrébb jutásért. A Szűz gyakran megszállottan gondolkodik azon, hogy szeretik-e munkatársai vagy sem, és mindent megtesz, hogy manipulálják feletteseiket. Igyekszik gondoskodni arról is, hogy fizetésemelést kapjon, még akkor is, ha kollégáik jobban megérdemelnék.

Vízöntő

A Vízöntő a legtöbb cégnél igazi szorgos méh, intellektuálisan felsőbbrendűnek érzik magukat kollégáiknál. Ez biztosítja, hogy a legjobb bánásmódot várják el mindenkitől a cégnél, legyen az munkatársaiktól vagy akár főnökeiktől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top