nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Teliholdas szerelem vár? – Szerelmi horoszkóp 2023. október 28-29.

A hétvégi telihold és együttállások extrém feszültséget generálhatnak. Ne engedd, hogy ez kapcsolatotokon csapódjon le…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége még neked is túl feszült lehet, de ne hagyd magad kizökkenteni. Különösen ne a piszkos anyagiak miatt, beszéljétek át ezt a témát úgy, hogy egyértelmű legyen minden forrás és minden kiadás. Ne vedd ezt személyes sértésnek, kedvesed jogos igénye lehet, hogy átlássa a helyzetet.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Változás állhat be, akár kezdetet, akár véget is jelenthet ez a dolog, de az is elképzelhető, hogy közös utatok merőben új irányt vehet. A változás nehézséget is hoz, de ne aggódj, ez szükséges velejárója az útnak, és ha nem sodornak el negatív érzéseid, egy újabb szintű harmónia kialakulásához vezethet. A telihold rávilágít erősségeidre, nemcsak a hibákat emeli ki…

Teliholdas szerelem

Teliholdas szerelem (Fotó: Getty Images)

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne engedd, hogy túl mélyen csússz lefelé az érzelmi lejtőn, kapaszkodj minden erőddel. Segít ebben, ha nem a legrosszabb verziót forgatod a fejedben és beengedsz némi reménysugarat sötét gondolataid közé. Átmenetileg lehet nehéz a helyzetetek, de mindez kitartással és türelemmel átvészelhető. Ha egymás mellett döntöttetek, összekapaszkodva túljuttok ezen is.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sértettséget és idegeskedést erősíthetnek most az égi erők, de hidd el, hogy nem vagy ezek játékszere. Szereteted és gondoskodási hajlamod jóval erősebb, támaszkodj ezekre és nem lesz semmi gond. Ha tökéletesen csinálod, még kedvesednek is támaszul szolgálhatsz.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy a hétvége az elfogadás próbáját hozza. Képes vagy-e ezt belátni, képes vagy-e engedni elképzeléseidből? Szerelmes érzéseid fognak ebben segíteni, bármilyen feszült legyen is a helyzet. Lehet, hogy csak józanabbul kéne beosztani közös időtöket és a feszültségek helyett előtérbe helyezni a romantikát.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége feszültsége azt eredményezheti, hogy falakat emelsz magad körül, vagy a már meglévőket megerősíted. Ezzel jelentősen nehezíted párod dolgát, nem lesz könnyű a szívedig jutnia. Pedig szavazhatnál neki több bizalmat, ez a te lelkiállapotodat is könnyítené.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szokatlan erősségű érzelmek merülhetnek fel a hétvégén, fogadd el ezek létét és ne ítélkezz elhamarkodottan sem a párod, sem önmagad fölött. Ugyanakkor kihasználni se engedd magad. Vagyis előtted a lehetőség, hogy ismét megkeresd és megtaláld a helyes mértéket szerelmi életedben is.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy türelmet kell gyakorolnod, mert ha belső vagy külső feszültségtől hajtva most beleugrasz valamibe, annak nem várt következményei lehetnek. Adj idő magadnak, magatoknak. A fájó múltbeli emlékeket ideje végleg elengedni és megkönnyebbülten haladni tovább.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tedd félre sértettségedet, a másik reakcióját pedig tudd be a hétvége feszültségtől terhes légkörének. Pihenjetek, töltődjetek és a lehető legkisebb mértékben toljátok a másikra a felelősséget. Egymás iránti bizalmatokat pont a nehéz helyzetek próbáztatják, de meg is erősítik.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy el kell engedned valamit, ami nem könnyű, de lehetséges. Feszültséget is hozhat a hétvége, de szépen és egyetértésben mintegy leföldelhetitek ezt. Az így megtalált és megnyert nyugalomban már harmonikusan telhet a hétvége.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne légy türelmetlen sem kedveseddel, sem magaddal. Időre van szükségetek, hogy elcsituljanak a hullámok és el tudjátok engedni a negatív érzéseket. A legjobb kapcsolat sem mentes némi belső feszültségtől vagy nyomástól, most pedig a külső hatások is ráerősítenek erre.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Álmaid világát nem lehet mindig egy az egyben lehozni a földre, és néha nehezebb ezt elfogadni. Ettől még lehet kapcsolatod tündérmese, tudatosítsd a benne meglévő jó dolgokat. Még jobb, ha értékeled párodat minden tökéletlenségével együtt – lásd meg benne a herceget(hercegnőt) fehér lovon…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top