nlc.hu
Horoszkóp

Novemberi horoszkóp 2023

Ezek a csillagjegyek lesznek a november legnagyobb nyertesei

November igen kegyes lesz néhány csillagjegyhez: szerelmet, szakmai sikereket és több kedvező lehetőséget is tartogat a legszerencsésebbeknek!

Ha te is szeretsz felkészülten belevágni egy-egy új hónapba, jó helyen jársz! Most megmutatjuk, mely csillagjegyek számíthatnak a legtöbb jóra novemberben.

Bánkódni akkor sem lesz okod, ha nem találod meg az állatövi jegyedet az 5 legszerencsésebb csillagjegy között, valamennyi kedvező fordulat ugyanis mindenkinek jut majd az év utolsó előtti hónapjában!

Horoszkóp ábra az állatövi jegyekkel

Mit hoz a november?

A siker és a szerencse mellett persze lehet kisebb fennakadásokra is számítani, de ezekre is szükség van ahhoz, hogy kellően értékelni tudd a jobb időszakokat! A gyorsabb mozgású bolygók, mint például a Vénusz és a Merkúr nem várt fordulatokat hozhatnak, főleg a hónap első harmadának vége felé.

A lassabb mozgású Neptunusz, Uránusz és Jupiter hátrafelé haladnak egész hónapban, a Szaturnusz viszont november 4-től irányt változtat, és ismét előre mozdul a Halak jegyében. Ez nem csak a Halak csillagjegyűeknek hozhat némi megkönnyebbülést, hatását mindannyian érezhetjük majd.

A harcias Mars egészen november 24-ig a Skorpióban tanyázik majd, a hónap utolsó hetére viszont a Nyilasba költözik: ez kedvező fordulatot hozhat olyan ügyekben, amelyekben a magad vagy mások igazáért küzdesz, de sokat hozzátehet ahhoz is, hogy nagy erőkkel vesd bele magad ígéretes terveid megvalósításába.

Megnézem
Összes kép (5)

Nyitókép: Mabel Amber, who will one day – Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top