nlc.hu
Horoszkóp

Izing Klára november havi horoszkópja

Havi horoszkóp 2023. novemberre

A Nap, a Mars és az Uránusz között létrejövő oppozíció arra utal, hogy olyan váratlan eseményekben lehet részünk, amelyet talán még a legmerészebb álmunkban sem láttunk.

Olvasd el, mit várható novemberben a havi horoszkóp szerint!

Kos – novemberi horoszkóp

Ha pénzről van szó, sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy hajlamossá válhatsz a pénzszórásra. Illetve olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely jelentősebb összeget húzhat ki a zsebedből. Ugyanakkor a munkában, megélhetésben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Ha most kívánsz állást változtatni, ezt a lehető legjobbkor teszed. Mivel a felettesed nyitottabb, ezért érdemes előadni neki azt, amiben eredményt szeretnél elérni.

Bika – novemberi horoszkóp

Rólad elmondható, hogy nem szereted a változásokat. Még akkor is ragaszkodhatsz a régi dolgokhoz, ha te is érzed, hogy váltani kellene, mert amiben benne vagy, annak lejárt az ideje. Így lesz ebben a hónapban, amikor a sors olyan helyzetbe hozhat, amikor a változás elkerülhetetlen. Aztán később, amikor megnyugodtál, beláthatod, hogy minden rendben van. Mivel a kommunikáció most az erősségeid közé tartozik, ezért van olyan a környezetedben, akit meg tudsz győzni, aki majd teszi, amit te szeretnél, amit jónak tartasz.

Ikrek – novemberi horoszkóp

Kolléga az idegeiden táncolhat, de az is lehet, hogy a munkavégzés során jöhet létre olyan helyzet, amely miatt a vérnyomásod az egekbe emelkedhet. Előfordulhat, hogy kényszer hatására kell cselekedned, amikor sem erőt, sem kedvet nem érzel ahhoz, hogy valakit/valamit elláss. Mégis meg kell tenned. Muszáj lesz közben pihenőidőt beiktatni, mert különben olyan betegség alakulhat ki, amely átmenetileg kivonhat a forgalomból. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt a szeretet járhatja át minden porcikádat.

Cica tökkel

Fotó: Getty Images

Rák – novemberi horoszkóp

Rád nem jellemző az irigység, a féltékenység vagy a rosszindulat. Ezért állhatsz döbbenten valakinek a viselkedése előtt, aki ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik. Még az is lehet, hogy olyan valakivel szakadhat meg az ismeretséged, akivel eddig jó kapcsolatot ápoltál. A házasságokban, régi együttélésekben a társad életében olyan átalakulások következhetnek be, amelyek jó hatással lehetnek kettőtök viszonyára. Előfordulhat, hogy a politika beleszólhat a hétköznapjaid alakulásába. Valaki felbukkanhat a múltadból is.

Oroszlán – novemberi horoszkóp

A munkában, megélhetésben alakulhatnak ki nehezen kezelhető, nehezen elfogadható helyzetek. Nagy esély van arra is, hogy olyan esemény következhet be, amelyre semmiféle ráhatásod nincs. Azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mást nem nagyon tehetsz. Felettesed is olyan szituációba kerülhet, amelyet nem vagy csak nehezen tud kezelni. Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek nagy szüksége van most a te elismerő szavaidra. Ha dicséred őt, akkor könnyedén arra az útra terelheted, ahol haladnia kellene.

Szűz – novemberi horoszkóp

Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz, amelynek mozgása hullámzó képet mutathat. Ugyan lesz bevételed, de olyan kiadásod is, amelyre nem számítasz. Vagy olyan szituáció jöhet létre, amikor nem tudsz már annyiból kijönni, mint eddig. Különösen igaz ez akkor, ha külföldre utazol, mert anyagilag az egész többe kerül, mint amennyit terveztél. Megeshet, hogy a múlt kopogtathat az ajtódon, olyan valakivel hoz össze a sors, akivel egykor fontosak voltatok egymás életében. A nagyobb vásárlást most bonyolítsd, mert jobban jársz.

Mérleg – novemberi horoszkóp

Megtapasztalhatod, hogy valóban a ruha teszi az embert. Nagyon fontos a megjelenés, mert ez alapján hozhat(nak) valaki(k) fontos döntést, amely a te jövőddel áll kapcsolatban. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség. Így kerülheted el, hogy olyan helyzet jöjjön létre az anyagiak miatt, amikor a szorongás érzése járja át minden porcikádat. Váratlanul alakulhat ki egészségi probléma: ne otthon kezelgesd magad, hanem fordulj orvoshoz. Ha szülő vagy, gyermeked miatt hol aggódhatsz, hol olvadozhatsz a boldogságtól.

Őszi csendélet

Fotó: Getty Images

Skorpió – novemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a felettesed viselkedése miatt nehéznek érezheted az életed. De az is lehet, hogy a munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek miatt rendkívül nagy lehet a stressz. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, így talán ki tudsz jönni abból a pénzből, amely a rendelkezésedre áll. Ha titkos viszonyt folytatsz, vagy az élet más területén vannak titkaid, és nem szeretnéd, hogy ez kitudódjon, akkor figyelmesebbnek kellene lenned.

Nyilas – novemberi horoszkóp

Eljött a pillanat, amikor a felettesednek elő kellene adni mindazt, ami már egy ideje foglalkoztat. De az is lehet, hogy a főnököd ajkát olyan mondatok hagyhatják el, amely miatt örömöt érezhetsz. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet a boldogságra. Még az is lehet, hogy olyan összegre tehetsz szert, amiből dugipénzed lehet. A kapcsolataid között van olyan, akinek a viselkedése miatt csalódott lehetsz, és búcsút inthettek egymásnak. És van olyan személy is, aki miatt szerencsésnek érezheted magad, és nagyon jól kijöhettek.

Bak – novemberi horoszkóp

Olyan emberek avatkozhatnak bele az életedbe, adhatnak kéretlenül tanácsot, akiknek semmi köze sincs hozzád. Mindezt nem hagyhatod, ki kell őket osztanod, és megmutatni, hogy a te életedben nekik nincs helyük. A feletteseddel a kapcsolatod most furcsának nevezhető. Mert van, amiben egyetért veled és támogat, és van, amikor ő is nehéz szituációba kerül, és nem tudsz vele zöld ágra vergődni. Ha szerelemről van szó, akkor őrjítő helyzet jöhet létre. Főleg, ha külföldi a választottad.

Vízöntő – novemberi horoszkóp

Rokon miatt olyan váratlan helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. De az is lehet, hogy ingatlan miatt aggodalmaskodhatsz. Most nem ajánlott ingatlanügyletbe bonyolódni, mert a dolgok egészen másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. Találkozhatsz olyan személlyel, akivel régebben jó kapcsolatot ápoltál, de egy ideje már eltűntetek egymás szeme elől. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt tele lehet a lelked szeretettel teli féltéssel. Gyermekednek szüksége lehet az elismerő szavaidra, és hogy többet foglalkozz vele.

Halak – novemberi horoszkóp

Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, ezért nemcsak az utcán, közlekedés során törheted össze magadat, hanem az otthonodban vagy a munkahelyeden is. A szabályokat be kell tartani, mert bírságra is számíthatsz. A kapcsolataid között van olyan, amelynek alakulása miatt örömödben fülig érhet a szád. És van olyan, amely miatt az ő viselkedése miatt hajlamossá válhatsz a szorongásra. Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét, mert ami körül az agytekervényeid forognak, azok most meg is valósulhatnak. Valakinek ne okozz csalódást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top