nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek belefér a nyitott kapcsolat

Csillagjegyek, akiknek belefér a nyitott kapcsolat

A nyitott kapcsolat nem egyenlő a hűtlenséggel. Itt a két fél együtt van, és mindkettő tisztában van azzal, hogy a párjukon kívül más szereplők is érkezhetnek a kapcsolatba.

Ikrek

Az Ikreknek mindenképp előnyös egy nyitott kapcsolat, mert egy átlagos kapcsolatban könnyen elunja magát. Ezért mindig hoz egy kis izgalmat kívülről, hogy aztán jobban érezze magát. Csak meg kell beszélni a szabályokat, hogy mindenki számára érthető és világos legyen. Kell egy fontossági sorrend. Ez a rendszer általában közelebb hozza a párokat egymáshoz.

Csillagjegyek és a nyitott kapcsolat

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas számára egy nyitott kapcsolat lehet az út az elköteleződéshez. Irtózik a kötöttségtől, az unalomtól, és minden sztereotípiától. Viszont nagyon körültekintően kell választani partnert, aki benne van a nyitott kapcsolatban, tapintatosan és érzékenyen kell fogalmazni, és ha valaki erre nemet mond, azt is el kell fogadni. Persze az sem árt, ha a Nyilashoz hasonló felfogású az illető, akkor lehet igazán jól együttműködni.

Mérleg

Érzelmileg nem jelent gondot hűségesnek lennie a Mérlegnek, de vágyik az izgalmakra is. Nem mindig tud megálljt parancsolni, amikor vonzó személy kerül közel hozzá a hatalmas társasági életben, amit él. Ha olyan társra talál a Mérleg, aki elfogadja, hogy a kapcsolatukba néha harmadik fél is beléphet, akkor egy egészen kiegyensúlyozott magánéletet tud kialakítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top