nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket nem zavar a nyitott kapcsolat

Csillagjegyek, akiket nem zavar a nyitott kapcsolat

Sokan játszanak el a gondolattal, de nem mindenki alkalmas egy nyitott kapcsolatra.

Ikrek

Az Ikrek számára mindenképpen előnyös egy nyitott kapcsolat, hiszen egy átlagos kapcsolatban könnyen elunja magát. De ha hoz egy kis izgalmat kívülről, akkor hamar feldobódik. Tisztán, világosan meg kell beszélnetek a szabályokat és a fontossági sorrendet, így nem lesz baj. Ha mindkét fél nyitott az ilyen dologra, akkor miért ne?

Csillagjegyek és a nyitott kapcsolat

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilas irtózik a kötöttségtől, az unalomtól, és minden sztereotípiától, amit egy hagyományos kapcsolatról gondol. Ahhoz, hogy partnert találjon a nyitott kapcsolathoz, tapintatosan és érzékenyen kell fogalmaznia. Persze az sem árt, ha hozzá hasonló felfogású az illető. Ez a nyitott kapcsolat dolog a Nyilas számára nem olyan egyszerű.

Mérleg

A Mérleg nem mindig tud megálljt parancsolni magának, amikor vonzó személy kerül közel hozzá, a hatalmas társasági életben, amit él. Ha a társa megérti ezt és elfogadja, mindketten nagyon boldogok lehetnek. De ehhez egy nagyon nyitott és megértő társat kell találni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top