nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Közös egyensúly vagy bukás – Szerelmi horoszkóp 2023. november 11-12.

A hétvége kiegyensúlyozottságot és felkorbácsolt szenvedélyt, de akár kibillenést is hozhat számotokra. Van megoldás!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olyan dinamizmussal vetheted bele magad a hétvégébe, ami még párodat is meglepheti. Nyugtasd meg, hogy szerelmed ereje táplálja a benned amúgy is meglévő tüzet. Szórd két kézzel kincseidet párod lába elé, gyújtsd fel őt is szerelmed lángjával, ne hagyd, hogy kibillenjetek közös egyensúlyotokból.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzékenység és érzékiség is kapóra jöhet ezen a hétvégén. A kiindulópont mindenképpen egy kiegyensúlyozott, harmonikus állapot legyen, ez jó talapzatot biztosít mindkettőtöknek. Ha párodat érzelmileg kiegyensúlyozatlannak látod, erősítsd meg benne, hogy számára te vagy a biztos és szilárd pont, akire mindig lehet számítani.

Szerelmespár kerekeken

férfi, nő, szerelemespár

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Keresd a kiegyensúlyozottságot hétvégén, nem lenne jó, ha egy szeszélyed az egész napotokat elrontaná. Vedd figyelembe, hogy párod mennyire képes tolerálni hirtelen, ráadásul kiszámíthatatlan változásaidat vagy hirtelen – abban a pillanatban szuperjónak tűnő – ötleteidet.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzékenységed segíthet kiegyensúlyozottabbá tenni a hétvégét. A közelgő újhold arra ösztönöz, hogy a múlt fájdalmait és sérelmeit szép fokozatosan engedjük el. Gondold végig hétvégén, hogy ezt mennyiben tudod megtenni, illetve mi az, amihez még kitartóan, sőt görcsösen ragaszkodsz, pedig már a múlté.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Energiáiddal működésbe hozod és fenntartod a dolgokat, de arra vigyázz, hogy most hétvégén a kibillenés és a túlzott szenvedélyesség is veszélyforrássá válhat. Ha bármi kellemetlen történik, viseld méltósággal, ne add elő párodnak aznapi drámai szerepedet. Maradj inkább bizakodó, ahogy az természetesen fakad is belőled.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kilengést és kibillenést is hozhat a hétvége, ugyanakkor a harmónia állapotát is ki tudjátok együtt alakítani. Tedd hozzá ehhez a benned szunnyadó energiákat és képességeket, mély érzéseidet, kiváló intellektuális energiádat. Fogadd el párodat hibáival együtt, és mellőzd a csípős kritikai észrevételeket.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vállald fel magad, mondd ki bátran, ha valami nem tetszik, ha valamivel nem értesz egyet. Bízz abban, hogy párodnál megértésre lelsz és értékelni fogja azt az őszinteséget, amivel felé fordulsz. Semmiképp se gyűjtögesd magadban az apró sérelmeket, mert egy idő után borul az egész…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Törekedj szombaton a kiegyensúlyozottságra és kapcsolatod harmóniájának fenntartására. Ha vasárnap mély érzelmek törnek felszínre, ezen a biztos alapon tudnak majd támaszkodni és kiteljesedni. Arra kéne ügyelni, hogy ne döntsd kétségbe kedvesedet szélsőséges érzelmi hullámzással.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes természetedet arra használd fel hétvégén, hogy pároddal együtt keresed a tökéletest. Leljetek rá együtt az eszményi együttlét titkaira. Óhatatlanul felmerülhet némi ellentét vagy feszültség, a legjobb ezeket szemtől szemben, de veszekedés helyett empatikus beszélgetéssel rendezni.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyensúlykeresés és érzelmi megingás is jöhet a hétvégén, de józanságod, megfontolt erőd segítségével lehetőség lesz mindegyiken túllendülni. Tekints párodra egyenrangúként és közösen határozzátok meg következő lépéseiteket.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Akkor is adj esélyt párodnak, ha egyébként saját utadat szeretnéd járni. Ez az egyéni útkeresés összeegyeztethető az együttéléssel, csak mindkét féltől igényel némi empátiát, kompromisszumkészséget és türelmet.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne engedd, hogy érzelmeid túlságosan kibillentsenek ezen a hétvégén, jó lenne rálelni az arany középút állapotára. Ha elragadnak érzéseid, az akár hibás döntéshez is vezethet. De ez korrigálható és nem jelenti azt, hogy bármit megadóan kéne tűrnöd, még hőn szeretett párodtól sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top