nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik önmagukba szerelmesek

Csillagjegyek, akik önmagukba szerelmesek

Nagyon el vannak telve önmagukkal.

Oroszlán

Az Oroszlán egy merő egoizmus, aki szomjazza a figyelmet, amit rendszerint meg is kap, ha pedig valamiért mégsem, tesz azért, hogy figyeljenek rá. Élvezi, ha középpontban lehet, imádja, ha dicsérik, és el is várja. Csak az ő problémái léteznek, csak az ő gondjai a legnagyobbak. Nem is figyel másra, csak arra, hogy a saját élete rendben menjen.

Csillagjegyek, akik nagyon egoisták

Fotó: Unsplash

Kos

A Kos nagyon el van telve önmagától, mindig, mindent ő tud a legjobban, mindenki más hozzá képest amatőr. Tévedhetetlennek gondolja magát, és soha nem fogja beismerni, ha hibázott. Mentségére legyen mondva, ez a fajta makacssága alkalmassá teszi arra, hogy szinte bármit kiharcoljon a családja számára vagy a munkahelyén. Leleményes, kitartó, de rendkívül egoista. Vagy elfogadod vagy elmenekülsz.

Nyilas

A Nyilas szereti ütköztetni a különböző véleményeket, és azt is imádja, ha közben ráirányul a figyelem. A Nyilas imádja hallatni a hangját, kell neki a hallgatóközönség, de cserébe legalább szórakoztató és megnevettet. Ellenben az zavaró lehet, hogy mindig magát fényezi, és másnak az érdemeit nem méltatja, észere sem veszi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top