nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem túl hűségesek

Ezek a csillagjegyek nem túl hűségesek

Nekik egyáltalán nem megy a monogámia. A hűtlenség és a megcsalás sajnos esetükben előfordulhat.

Vízöntő

A Vízöntő az érzéseivel visszafogottan bánik, mert átérzi az érzelmi elköteleződés felelősségét, és nincs róla meggyőződve, hogy elég erős-e hozzá. Teljesen bizonyos szeretne lenni, hogy az ígéreteit betartja. A legtöbb csillagjegy nem érti a reakcióit, viselkedése többek számára hűtlenségre vallhat. Ide tartozhat az a jellemvonása, hogy még azelőtt lelép, hogy bármit elmondott vagy megmagyarázott volna. Ezt önzetlenségből teszi, de ez az adott partnere szemében nem igazán tűnik annak. Amikor a hűségéről biztosít, komolyan is gondolja. Ezzel viszont csak nagyon keveseket tüntet ki az életében.

Csillagjegyek és a hűtlenség

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek imádja elkápráztatni az embereket. A viselkedése gyakran flörtölésnek tűnhet a többiek szemében, sőt, kifejezetten hűtlen típusnak tartják. Pedig az, hogy többekhez is vonzódik egyszerre, még korántsem jelenti, hogy ne szeretné a párját. Az viszont igaz, hogy a párjának el kell fogadnia, hogy másokért is képes rajongani, és nem a kedvese van a középpontban. Ha erre vágysz, mellette biztosan csalódni fogsz. Másrészt fontos fenntartani a figyelmét is, mert hamar félrekacsingat, köszönhetően a nyitottságának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top