nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek állandóan féltékenykednek

Ezek a csillagjegyek állandóan féltékenykednek

A féltékenységgel foglalkozni kell!

Szűz

A Szűz mindent tökéletesen szeretne csinálni. A párkapcsolatában is, ezért inkább próbálja figyelmen kívül hagyni. Amikor szóba jön, titkolja a féltékenységét. Ha észreveszed ezt, várj egy kicsit, de ne hagyd, hogy teljesen magába fojtsa, mert akkor magába fordul, emészti magát, és elindul a kapcsolat a lejtőn. Bírd szóra, és szeretgesd, ezzel sokkal többet elérsz nála.

Féltékeny csillagjegyek

(Fotó: unsplash)

Mérleg

Nagyon féltékeny, és azt hiszi, te vagy a hibás, amiért tetszel másoknak is. Meg van győződve róla, ha kimutatja az érzéseit, majd abbahagyod, és egyedül rá koncentrálsz. A Mérleg a féltékenységgel nem tud mit kezdeni, és teljesen gyerekesen viselkedik. Nem szakíthatod meg másokkal a kapcsolataidat, ezt kell megértetned vele.

Bak

Állítása szerint soha nem volt féltékeny, szerinte ilyen érzés nem létezik. Bármennyire uralja az érzéseit, a féltékenységtől összeomlik. Bizalmatlanná válik, nem bízik magában. Ha igazán fontos neked, most egy kicsit te vidd a hátadon a szerelmeteket.  Ha feloldódott, beszélj vele, és mondd el neki: mennyire hiányzik az az ember, aki a féltékenység előtt volt veled. Törődj a lelkével, próbáljátok megbeszélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top