nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik szenvednek a monotonságtól

Csillagjegyek, akik szenvednek a monotonságtól

Kibírhatatlannak tartják a monoton állapotot a következő csillagjegyek.

Kos

A Kosok alapvető lételeme a megújulás. Egyfolytában új impulzusokra van szükségük, éppen ezért az egyhangú, rutinszerű dolgok nem csupán hogy nem tudják lekötni őket, de kifejezetten idegesítőnek tartják azokat. Személyiségüknél fogva teljes szívükkel-lelkükkel vannak jelen mindenben, amit csinálnak, azonban a monotónia rövid úton megöli a lelkesedésüket.

CSillagjegyek és a monoton életforma

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek szülötteinek sem való a monotónia. Egyszerűen képtelenek a komfortzónájukban maradni, ott ugyanis rabnak érzik magukat. Mindennél jobban megvetik az unalmat. Még leghétköznapibb, elkerülhetetlenül rutinszerű dolgokba is képesek valami változatosságot csempészni. Ettől annyira motiváló és szórakoztató a jelenlétük. 

Vízöntő

A Vízöntő számára a legfontosabb értékek a szabadság és a függetlenség, ez pedig jóformán mindent felülír az életükben. A monotóniát pedig egyenesen úgy élik meg, mint a szabadságuk korlátozását. Bár belátják, hogy bizonyos „jó rutinokra” igenis szükség van az életben, de ezeket is a saját szabályaik szerint szeretik kialakítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top