nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik kibuknak, ha nem hagyják őket

Csillagjegyek, akik kibuknak, ha nem hagyják őket

Ha a következő fáradt csillagjegyekhez közeledsz, ne számíts a legkellemesebb fogadtatásra!

Oroszlán

Ne ébreszd fel az alvó Oroszlánt! És milyen igaz! Amennyire szeret a középpontban lenni, ugyanannyira szüksége van néha magányra és feltöltődésre. Amikor fáradt, békén kell hagyni. Ha megzavarják és kialvatlan, elképesztő morcos és egyáltalán nem együttműködő. Sőt, kifejezetten sértő is tud lenni, amin nem szabad megsértődni, hiszen figyelmeztetett, hogy ne zavarják, pihenni szeretne.

Csillagjegyek, akiket hagyj pihenni

Fotó: Unsplash

Halak

A Halaknak van egy harcias oldala is. Ha zavarod a pihenése közben, a párnája után hozzád vágja az összes keze ügyébe eső holmit. Jobb a békesség: azaz ha a Halak békében szeretne pihenni, akkor hagyd, hogy ezt tegye. Minden fontos dolog, megbeszélni való várhat. 

Kos

Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, az mindig feldühíti. Ilyenkor nagyon kellemetlen arcával találkozol: undok lesz és csipkelődő. Főleg, ha a pihenése nem úgy zajlik, ahogy eltervezte. Tartsd tiszteletben, mert egyébként sértődés lehet a vége. Pontosan tudja, mit kell odavágnia, hogy rosszul érezd magad. Inkább hagyd, ha nem szeretnéd, hogy megbántsanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top